Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 16

Тема: вБадванцед ЦМПС питања

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Default вБадванцед ЦМПС питања

Мој форуму живи у / форум /, мој вБадванцед је у корену домена.

Додали сам глобалном изјаве према упутствима у другом пост на вашем форуму и ја користим "обичај", место за заставе и ушао $ вбентерприсетранслаторфлагс само једном у мом шаблону. На мојој почетној страници видим (ја користим "ако" изјаву тако да само админи виде заставе) квадрата за заставе стави два пута испод Навбар. Ја не видим слике заставу, иако сам ставио њихове копије у / имагес / вбет / заставе.

Када се кликне заставу квадрата, локацији преводи међутим добијам послат / форум /, али би желели корисника да остане на матичној страници када кликну заставу. Трчим Нгинк и овде су моје тренутне пише за ваш производ. Не користим СЕО опција у вбет подешавања.

# Почетак превод

локација ~ * / форум / .* \\. (гиф | јпг | гиф | ЦСС | јпег | ЈС) {
    роот / вар / ввв / хтдоцс / чаробњак;
    }

локација / форум / {
    роот / ккк / ввв / хтдоцс / чаробњак;

прерадити / Форум / вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1 трајати?;
    прерадити / Форум / вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1 трајати?;

иф (-е! $ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ) {
    преправи ^ / форум /(.*)$ / форум / вбентерприсетранслатор_сео.пхп последњег;
    }

фастцги_пасс 127.0.0.1:9000;
    фастцги_индек индек.пхп;
    фастцги_парам СЦРИПТ_ФИЛЕНАМЕ / ккк / ввв / хтдоцс / чаробњак $ фастцги_сцрипт_наме;
    укључити фастцги_парамс;

# Ријешити неке ФастЦГИ грешке, са више толерантни бафера и тимеоутс
    фастцги_цоннецт_тимеоут 120;
    фастцги_сенд_тимеоут 60;
    фастцги_реад_тимеоут 120;
    фастцги_буффер_сизе 128к;
    фастцги_буфферс 4 256к;
    фастцги_буси_буфферс_сизе 256к;
    фастцги_темп_филе_врите_сизе 256к;
    фастцги_интерцепт_еррорс на;

}

# Заустави превод

1. Зашто двоструки сет заставе?
    2. Ако имам слике у исправан пут, шта би их спречило да приказивање?
    3. Да ли знате шта би требало да додате на мој Нгинк фајл цфг да би кориснику да кликнете заставу на мојој почетној страници и не бити послат на Форум?

Хвала

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Тешко је замислити оно што описују. Можете да креирате рачун тест за нас, уз коју ће моћи да виде да сте описали? Молим вас детаљи АМ приступ.

Ако користите ВБС динамику - онда морате да такође користе ову Мод: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл

Такође сам не знам која порука коју сте пишу о:
    Додали сам глобалном изјаве као режирао у друго радно место
    Зато молим вас дајте тачан УРЛ тако да ћемо знати које погађа вас фалловед.

Интегрисати превод садржаја ван форума директоријум морате да јелен овог упутства: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-2.хтмл # пост54

Они су опште информације. Сада одговарајући на ваша тачан питања:
    1. Не знам сада. Треба да виде ХТМЛ излаз за савете. Такође - које измене сте урадили у шаблона? И да ли сте сигурни да заставе место је постављен као обичај?
    2. Вероватно недостатак стилова. Имајте на уму да вБЕТ користи сада 1 слике за све заставе и приказују оне који користе ЦСС инат. Било би добро да ћу моћи да виде шта сте о писању, може помоћи да пронађете извор проблема. Сада морам да погоди.
    3. Да. Погледајте овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-2.хтмл # пост54 само да усвоји правила за Нгинк

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Тешко је замислити оно што описују. Можете да креирате рачун тест за нас, уз коју ће моћи да виде да сте описали? Молим вас детаљи АМ приступ.
    Ја све што сам сет са дупликат заставе питања. Глупо грешка са моје стране.

Интегрисати превод садржаја ван форума директоријум морате да јелен овог упутства: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-2.хтмл # пост54
    Свестан сам да је порука, али ја користим Нгинк који не користи хтаццесс.. Сам убацио мој препише одељак за Министарство одбране у својој оригинални пост. Шта ми је потребно да додате или промените?

Они су опште информације. Сада одговарајући на ваша тачан питања:
    1. Не знам сада. Треба да виде ХТМЛ излаз за савете. Такође - које измене сте урадили у шаблона? И да ли сте сигурни да заставе место је постављен као обичај?
    То је сада не питање.

2. Вероватно недостатак стилова. Имајте на уму да вБЕТ користи сада 1 слике за све заставе и приказују оне који користе ЦСС инат. Било би добро да ћу моћи да виде шта сте о писању, може помоћи да пронађете извор проблема. Сада морам да погоди.
    Ја ћу погледати у стиловима заставе дир
    3. Да. Погледајте овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-2.хтмл # пост54 само да усвоји правила за Нгинк
    Рекао си ми у пре-продаје која сте већ.

Хвала вам за ваше време

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Već imamo pravila za vBET i NGinX-možete je naći u vBET pakovanju до-но-уплоад/тоолс/редирецтинг-рулес/нгинк.ткт. Ипак правила за специфичне интеграције су спремни у Хтаццесс форми.. Лако је да се усвоји тих.

Па они хтаццесс правила.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Усваја на оне:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Ово:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    на ово:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Имајте на уму да они нису били тестирани. Препоручује се да направите резервну копију правила пре него што промене, тако да у случају проблема ћете моћи да поништите промене.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Хвала, ја ћу га дати снимак.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас дајте повратне информације. Ми ћемо радити на томе до урадити Takođe imajte u zapamti da takođe morate da promenite vBET konfiguraciju. Pažljivo pogledajte uputstva хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-2.хтмл # пост54

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •