Оригиналли постед би
vBET
Да ли сте подесили у вБЕТ опција за праћење превода ван форуму директоријум?
Такође ако је она постављена и још увек иде назад на форум, онда нешто није у реду са додатна правила (вбет_оутсиде = истина није додат). Имајте у виду да смо експерти у хтаццесс конфигурацији., Али ће се такође наћи решење овде. Треба ми неки додатни инфо - реците користите само једну преправи конфигурацију, или је подељена као што би требало да буде у случају хтаццесс. Ако није подељена, онда додатна правила ће морати да се мења, тако да Нгинк ће знати који директоријум та правила око (хтаццесс ради контекстуално -. За директоријум у коме постоји).
Да, то је смештена у опцијама и поделити овде, колико је потребно да буде. Ево кода блок са променио КУЕРИ_СТРИНГ који Нгинк дозвољава, али сам се до унутрашње грешке сервера када је то унцомментед.
Code:
location / {
root /var/www/htdocs/wizard;
index index.php index.html index.htm;
# Translate for root
# rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
# rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
#
# if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
# rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
# }
# Translate for root
}