I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 12

Thread: Google është emailing mua në lidhje me (404) gabime të buta?!?

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Default Google është emailing mua në lidhje me (404) gabime të buta?!?

Në web faqen time webmaster unë jam marrë rreth 2 mesazhet në muaj nga google deklaruar se ata janë gjetur (404) gabime e butë që do të thotë me fjalë të thjeshta se ato janë gjetur URLs kopjuar (urls vbet translatated) për shkak të indeksimit të shpejtë dhe në rritje. Çfarë duhet të bëj për të ndaluar këto paralajmërime? Në thelb në mjetet e mia webmaster Kam vetëm 2 të vërtetë nuk (404) fonde dhe 102 nuk e themelon për shkak të robots.txt tim.

-Cache të vendosur në 15 ditë
    -Guestcache off

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Çfarë duhet të bëj për të ndaluar këto paralajmërime?
    Unë besoj se ju duhet vetëm 301 Përcjellin url vjetër (url ndryshoi se nuk duke punuar) për url ri (url faqes se puna tani) me htaccess, kërko vetëm rreth forumi i cili atë që ju duhet të vërtetë

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Kam vetëm një total prej 2 404 gabime të vërtetë, Google, është thënë se i kanë qindra (404) gabime të buta por kur unë klikoni mbi ata janë duke punuar gjithsesi kjo ka të bëjë me diçka urls përkthyer si ata shkruan më mbrapa duke i thënë mua se indeksimit është duke u rritur shumë shpejt, por në kopje ...

Gjithsesi ajo që mund të shtoj të htcaccess time "fshehur" nga Google këtë para se të merrni çmendur.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    Kam vetëm një total prej 2 404 gabime të vërtetë, Google, është thënë se i kanë qindra (404) gabime të buta por kur unë klikoni mbi ata janë duke punuar gjithsesi kjo ka të bëjë me diçka urls përkthyer si ata shkruan më mbrapa duke i thënë mua se indeksimit është duke u rritur shumë shpejt, por në kopje ...

Gjithsesi ajo që mund të shtoj të htcaccess time "fshehur" nga Google këtë para se të merrni çmendur.
    hehe mendoj se postimi im i fundit mbi tashmë përgjigjur atë që ju mund 301 përcjellim atë me htaccess, apo ndoshta unë jam i humbasë të kuptuarit, në qoftë se ju mund të jepni shembull whats e duket si url vjetër (ndryshuar url që nuk tashmë të punës, të merrni 404 gabim tani) për të url ri (url faqe që punojnë tani)

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Ju lutem jepni më shumë detaje. Me sa kuptoj unë webmaster mjetet e ju tregon se ju keni vetëm 2 të vërtetë 404 gabime, por ende email Google ju në lidhje me shumë gabime 404. Por ata që janë me të vërtetë punojnë ... Unë jam i hutuar pak këtu

Ju lutemi të bashkëngjitni plotë përmbajtjen e Google-mail dhe disa prej atyre 404 links.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Unë nuk mund të ju dërgojë "pune" Soft 404 gabime lidhje më, sepse unë zbrazur tavolina vBET, tani unë nuk jam marrë më të butë 404 gabime unë jam marrë 404 saktë Not Found përgjigje. Pra, në këtë vBET pikë është në faj këtu, unë do të doja t'ju kujtoj se Google nuk ka si Gabimet Soft dhe ata do t'ju ndëshkoj me radhë faqe të ulët dhe Adsense qoftë se ajo shkon në kohë të mjaftueshme.

Fala

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Na vjen keq, por në këtë moment unë nuk e kuptojnë se çfarë saktësisht bëhet fjalë për. Ju lutem përshkruani atë më, me fjalë të tjera. Ju nuk keni të butë enymore 404 gabime, vetëm 404 saktë - ju lutem jepni disa shembuj të faqeve të cilat nuk punojnë. Sa shumë gabime si ato ekziston? Keni shkruar para se ju keni vetëm 2 vështirë 404 gabime. A kemi ende një çështje këtu?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

asnjë përgjigje - zgjidhur. Nëse jo - ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri.
    Thanks

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Kishte për ta kthyer cache 15 ditë maksimale deri në 5 ditë për të kapërcyer këtë problem.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

kështu që tani ajo është e zgjidhur, e drejtë?

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •