I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Get mesazh gabimi çdo temat e lëviz

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Default Get mesazh gabimi çdo temat e lëviz

Ta gjej këtë mesazh gabimi çdo temat e lëviz

Fatal error: Call të vbet_vbseo_filter_replace_text padefinuar function () in / home / username / public_html / vBulletin / përfshinë / functions_vbseo_createurl.php on line 47

ende duke përdorur gjuhën e parazgjedhur, temat janë të lëvizur, por duket e saj jo si Përcjellin të rewrited url përsëri pas sukses duke thread, ende me domain.com / showthread.php? t = 123456 dhe për të marrë mesazh gabimi, shikoni në screenshot

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    ah këtë për shkak të kësaj, ajo është në rregull, atëherë nuk e shumë e rëndësishme / urgjente tani për tani nuk, sepse temat janë lëvizur, vetëm të merrni këtë mesazh gabimi, ajo është më e rëndësishme faqet e anëtarit

ky thread zgjidhur

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për komentin. Unë tashmë të gjetur zgjidhje për këtë, kështu që pas zgjidhjes së faqet e anëtarit unë do të zgjidhë edhe këtë çështje.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo çështje duket të jetë më e lehtë për të zgjidhur rastin thane memberpages tuaj të veçantë. Pra, kjo është zgjidhur tani (Unë do të punojnë në faqet stil anëtar).

Ju lutem vini re se për shkak të përshtatur .htaccess rregullat e ju do të keni për të bërë 1 shtesë e integrimit hap me vBSEO çdo herë keni bërë përditësimin e vBSEO. Ky hap është një ndryshim në dosjen FORUM_ROOT/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php. Pra, kur ju do të ndryshojë këtë skedar sipas udhëzimeve normale integrimin, ju lutemi:
    1. Gjej të:
    Code:
    <?php
    2. Add PAS:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Kjo zgjidh çështjen me temat e lëviz

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kjo çështje duket të jetë më e lehtë për të zgjidhur rastin thane memberpages tuaj të veçantë. Pra, kjo është zgjidhur tani (Unë do të punojnë në faqet stil anëtar).

Ju lutem vini re se për shkak të përshtatur .htaccess rregullat e ju do të keni për të bërë 1 shtesë e integrimit hap me vBSEO çdo herë keni bërë përditësimin e vBSEO. Ky hap është një ndryshim në dosjen FORUM_ROOT/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php. Pra, kur ju do të ndryshojë këtë skedar sipas udhëzimeve normale integrimin, ju lutemi:
    1. Gjej të:
    Code:
    <?php
    2. Add PAS:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Kjo zgjidh çështjen me temat e lëviz
    Po të saj të punës, thank you very much

Jo kështu që ne duhet të ndryshojë në të guximshme

Code:
    për rrugën tonë si
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Mos e ndryshoni atë - është tashmë duke punuar zgjidhje. Nëse dëshironi të ndryshoni atë në rrugën të veçanta në serverin tuaj atëherë vendosur vetëm atje të plotë rrugën e vështirë të koduar, por edhe kjo nuk është e nevojshme këtu.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Michał Më vjen keq gjetur vetëm këtë

Kur i shkoni tek admincp -> pastaj shkoni tek Përgjigju temës moderuar, ose Postimet e reja ardhshëm, ose të largohet Postimet e reja faqe por unë vetëm të merrni këtë mesazh gabimi:

Warning: require_once (/ home / username / public_html / modcp / përfshin / functions.php) [function.require-herë]: dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla ose directory in / home / username / public_html / përfshinë / init.php on line 155

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme '/ home / username / public_html / modcp / përfshin / functions.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / username / public_html / përfshinë / init.php on line 155

nëse i hiqni këtë linjë ata faqja linkback është hapur përsëri normale, kështu që duket e saj të bëjë disa rrugë të gabuar funksion Muslimanët

Code:

mund të ju bëjë që të vijë më të përsosur përsëri? nëse jo ndoshta unë do të përdorë në qoftë se nuk e kushtëzuar për ata faqen Postimet e reja si

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
    }
    Fundit edituar nga basketmen; 23-09-1013:27.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo zgjidhje nuk ishte i përgatitur për të punuar në admincp vetëm në faqet forum. Ju duhet të shtoni kusht që do të ndryshojë rrugën në rast të admincp, ose nuk do të shtoj vetëm këtë skedë vBET atëherë.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

got it kështu që këtu është ajo që unë bëj

-? Në dosjen vbseo_moderate.php pas <php i shtoni këtë
    Code:
    define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
    - Pastaj në functions_vbseo_createurl.php i përfundojë me kodin tuaj, nëse nuk ka kushtëzuar

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
    }

të saj të punës tani, nëse dikush duhet edhe ajo

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •