I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Problemi i instalimit me Muslimanët

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Default Problemi i instalimit me Muslimanët

1. Unë jam duke përdorur vBulletin 3.2.0, I cant gjeni këtë kod brenda fotografi functions_vbseo_createurl.php si mësim në readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Unë tashmë kërko brenda të gjitha dosjet vBulletin shumë, por ende nuk mund të gjeni atë

Ju lutem më ndihmoni, let me know nëse keni nevojë për të dhënat e mia ftp dhe të tjera

2. A ka ende asnjë zgjidhje ende kështu që ne nuk keni nevojë për të fikur "Replace Content 'Meta Keywords'?" për Gjuha e albumit si para se të përdorni vBET? Si duke përdorur kushtëzuar ndoshta në vbseo fotografi

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Guys mund të i merrni mbështetje këtu, ju lutem me të vërtetë nevojë për ndihmë këtu

Unë tashmë e blerë vbet më shumë se 24 orë në një të shkuar, por ende nuk mund ta instaloni atë për shkak të problemit më sipër

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi.

1. Please update vBulletin tuaj. Ju jeni duke përdorur versionin e vjetër.

Me versionin tuaj ju prapë mund të përdorni vBET, por kjo nuk do të jetë i integruar me Muslimanët, kështu që lidhje nuk do të përkthehet. Gjitha funksioneve të tjera vBET do të punojë mirë.
    Ju gjithashtu mund të shikoni për veten kodi i cili është përgjegjës në këtë vjetra vBSEO version për marrjen fije tituj dhe ta zëvendësojë atë appropriatelly nëse ju nuk dëshironi për të rinovuar vBSEO. Si aluzion, unë mund t'ju them për të parë ku është përdorur funksionin vbseo_thread_seotitle. Ju lutem vini re se të vjetër vBET versionet ishte duke punuar me vBSEO 3.2.x (si unë kujtoj forumin tonë ishte duke punuar në 3.2.2) dhe integrimin procedura ishte e ndryshme, por në këtë moment ajo nuk do të punojë, kështu që unë nuk mund të ju jap vjetër integrimit udhëzimet. vBSEO ndryshuar kodin e saj dhe gjithashtu vBET e bëri, kështu që integrimit gjithashtu kishte për të ndryshuar.
    Unë vetëm kontrolluar dhe në kodin vBulletin 3.2.2 ju mund të gjeni:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Pra, ju vetëm keni shumë i vjetër - version not supported. Please update, ose përdorin vBET pa përkthim lidhje (jo të mirë për SEO tuaj), ose të gjejnë kodin e cila duhet të ndryshohet dhe për të ndryshuar atë.

2. Në këtë moment kjo mundësi duhet të jenë të fikur. Ju lutem vini re se ai nuk do të ndikojë SEO tuaj, sepse motorët e kërkimit thjesht e injoron fjalë kyçe të meta tag dhe përdor përmbajtje reale faqe për indeksimin.
    Fundit edituar nga vBET; 02-09-1022:45.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •