E pra kjo është vetëm i madh. Për shkak se Muslimanët nuk e mbështet VBET ata nuk do të më mbështesë. Tani unë rri me çështjen rreth permalinks vetëm duke treguar në 2 postime parë. Unë me të vërtetë shpresoj se ju djema mund të më ndihmoni me këtë.
E pra kjo është vetëm i madh. Për shkak se Muslimanët nuk e mbështet VBET ata nuk do të më mbështesë. Tani unë rri me çështjen rreth permalinks vetëm duke treguar në 2 postime parë. Unë me të vërtetë shpresoj se ju djema mund të më ndihmoni me këtë.
ok, Demi do të përpiqem të ju ndihmojë me këtë çështje.
mund ta përdorin të njëjtën hyrje me emrin dhe fjalëkalimin tuaj për të admincp si më parë?
hello,
mund ta shpjegoni më mirë këtë çështje? sepse nëse unë shkoj në këtë faqe:
[Lajme] Mozilla për të filluar auto-përditësime për Firefox-4 - CreativX
dhe të përpiqen për të klikoni këtu: #9 ajo të bëjë një lidhje me Permalink:
[Lajme] Mozilla për të filluar auto-përditësime për Firefox-4 - CreativX
në qoftë se unë përkthejnë faqe për të pl:
[Lajme] Mozilla, aby rozpocząć automatyczne aktualizacje DLA programu Firefox 4 - CreativX
dhe të bëjë permalink për shembull: #4 - Ajo ende të bëjë një lidhje me Permalink:
[Lajme] Mozilla, aby rozpoczÄ ... Ä ‡ automatyczne aktualizacje DLA programu Firefox 4 - CreativX
vBET dhe Muslimanët janë aktivizuar
Fundit edituar nga kamilkurczak; 30-08-10 në 09:00.
Mënyra e vetme për ta bërë atë punë ishte për mua për të ndryshuar numrat aktual postin me Permalinks. Pra, kjo është në thelb duke punuar tani.
ok kështu që unë të shënuar këtë thread si zgjidhet