I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Kërkesë për ndihmë Gjuha e albumit

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Question Kërkesë për ndihmë Gjuha e albumit

Really produkt bukur. Thanks again për këtë hack.

Unë do të nevojë për ndihmë ose kanë një kërkesë të bërë. Për përdoruesit e reja në forum, është në rregull që ata kanë një fushë për të zgjedhur gjuhën e tyre default, por për të gjithë shfrytëzuesit ekzistues, nuk ka vendosur vlera, ai thjesht e vë "Jo të vendosur". Mund të më jepni një pyetje për të ekzekutuar në mënyrë që automatikisht të vënë një Gjuha e albumit në vend të "Nuk vendosur" (në rastin tim kjo është frengjisht për vlerën default)? Kjo është për shkak se edhe në qoftë se ju vendosni një fije në forum thënë të përdoruesit për të shkuar modifikojë informacionin e tyre, shumë prej tyre nuk do të lexojnë atë fije.

Do të ishte mirë nëse unë mund të ndryshojë kjo automatikisht për përdoruesit e mia ekzistues.

Thanks.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

OH, nuk e di për atë, sorry. Faleminderit për përgjigjen tuaj.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nuk ka problem - unë jam këtu për t'ju ndihmuar Pyetni sa herë që keni nevojë. Gjithashtu për tipare të reja apo të integrimeve
    Thanks.
    Fundit edituar nga vBET; 16-11-0921:50.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •