Ju lutem vini re se ju të mos integrohen vBET me Muslimanët, atëherë ajo do të punojë, por lidhjet e nuk do të përkthehet. II është më mirë për SEO tuaj për të integruar dhe kanë lidhje të përkthyer, kështu që ne këshilla këtë. Nëse keni probleme me integrimin - së pari sigurohuni që ju bëri gjithçka ashtu siç është shfaqur. Pastaj e hapur temë të re me raportin bug për këtë. Gjithashtu ju lutem shkruani cilin version vBulletin jeni duke përdorur.
Rreth stilet e parazgjedhur për forume. Së pari - ju lutem tregoni bën atë edhe nuk punon kur cache mysafir është me aftësi të kufizuara. 2 - Ju lutem përshkruani se si ju çiftëzohet me stilin e paracaktuar forum? A është ndonjë konfigurimi vBuletn (ku), ose ajo është bërë nga disa mod. Ne kemi nevojë për detaje të jenë në gjendje për të riprodhuar këtë çështje dhe të zgjidhin atë. Gjithashtu ne kemi nevojë të dimë është me të vërtetë një bug, ose disa çështje të integrimit.
Fundit edituar nga vBET; 16-08-10 në 22:43.
Hello:
Ta ndryshoj opsionin: Përdorimi Cache të plotë dokumentit për mysafirët (BETA!) Nr
I vendosur standarte stile nga funksionet vBulletin normale. nuk mods.
Ju mund ta provoni këtë: Go to admincp-Forum dhe moderatorët.
Merrni ndonjë forum dhe vihet të personalizuar stilin e për çdo forum.
Set zgjedhjeve Rewrite by user: yes
Nëse keni hyrë në këtë forum ndryshimet e stil. Pa marrë parasysh se çfarë stil e përdorni në këtë moment.
Tani doesn, vepra t.
Thanks a lot
ju thotë. style forum cekur nga përdoruesi? Unë duhet të keni hyrë apo jo?
Nr Kjo nuk është e nevojshme.
Ju mund ta shihni në faqen time:
aquaterraria.com - Pritja
Kjo faqe ka tre stile të përgjithshme, përdoruesit mund të zgjedhin ata:
e bardhë
E gjelbër
Brown
Nëse ju shkoni në forum:
Dendrobates
Ndryshimet stili (, ngjyra header ...). Ky stil është vetëm për këtë forum dhe përdoruesit nuk mund të zgjedhin atë.
Kur kam Vber aktiv, jo punon.
A keni një vBET Actived tani? apo jo? sepse unë kam qenë në faqen tuaj dhe ky stil është workng vetëm në faqen kryesore.