I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Kuptohet në Cache Guest

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    26

Default Kuptohet në Cache Guest

Unë kam marrë paralajmërime për mysafir cache tim "
    Warning: filemtime () [function.filemtime]: stat dështuar për [rrugën] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53
    Për të zgjidhur atë unë kam ndryshuar linjës 53:
    në qoftë se ((koha () - filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName) <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()!) {
    për:
    @ $ FileTime = filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName);
    në qoftë se ((koha () - $ fileTime <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()) {
    Shpresoj se ndihmon.

PS.
    Grate gjë që është Cache Vizitor. Tani nuk ka nevojë për blerjen vB Jam optimist Pro: PI mendoj se do të marrë një tjetër vBET për forumin tim të dytë. Cheers.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 06-10-1008:08.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hmm. Ky opsion është testuar dhe gjithçka ishte ok. Unë do të kontrollojë atë përsëri dhe unë do të përpiqem kodin tuaj.

Unë do të doja të riprodhuar këtë çështje kështu - mund të ju përshkruaj këtu atë që unë duhet të bëjë që të ketë këtë çështje në forumin tim test? A mund ta shpjegoni këtë?

Thanks

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    26

Provo PHP 5.3.3 me "error_reporting = E_ERROR | E_WARNING", që do të jetë me mend e mia. Unë gjithashtu e përdorin LiteSpeed, por unë mendoj se është e parëndësishme.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

I kontrolluar kodin tuaj dhe unë në krahasim me kodin vBET. Kodi i juaj është duke punuar: cache janë të shkruara dhe të READED. vBET Kodi është duke punuar mirë sigurisht.
    Unë ende nuk mund të riprodhuar këtë çështje në forumin tonë test. Nëse ju mund të - ju mund të përshkruani më mirë.
    Mund të jetë kjo është specifike për forumin tuaj.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    26

Warning: filemtime () [function.filemtime]: stat dështuar për [rrugën] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53
    Është një paralajmërim kështu që ajo duhet të jetë e lidhur me error_repporting settings dhe nuk duhet të version PHP veçanta (ose le të themi 5.x).

Nëse doni reagime më të më kontaktoni nëpërmjet GG: 1.701.610.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Thanks për këtë.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Kanë të njëjtin problem

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi përdorni vetëm zgjidhje e propozuar në postin e parë Kjo do të korrigjohet në lirimin e ardhshëm.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Korrigjohet dhe do të përfshihen zyrtarisht në publikimin e ardhshëm

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    26

Kur do që të jetë? :>