I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: vBET 3.3.5 - pako updated

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vBET 3.3.5 - pako updated

Hi

Nuk ishte një bug në të fundit vBET 3.3.5 paketë. Nëse ju tashmë përditësuar vBET para këtij mesazhi arrin, atëherë ju lutem shkarkoni vBET paketë përsëri nga të shkarkuar pjesën dhe ngarkoni përsëri tuaj të shërbejë file / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php nga paketë të re. Gjithashtu faleminderit për shënim

Na vjen keq për këtë problem të vogël.

PS.
    Ne sapo mori informacion në lidhje me çështjen Vizitor Cache të lidhura me IP ndaluara - ne do të zgjidhë këtë së shpejti, kështu që lirimin e ardhshëm mund të jetë e shpejtë

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Unë ende kam 3,34, dhe duan të përmirësuar të drejtpërdrejtë me 3.3.6.
    është posible?
    Çfarë duhet të bëj të parë, të ngarkoni fotografi apo përmirësuar produktin?
    Ku është lidhja shkarko me versionet e reja?

Thanks

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Link to versioni më i ri është gjithmonë në seksionin tuaj Download. Ju mund thjesht të përmirësuar nga 3.3.4 në 3.3.6 - ju lutemi të parë produktin skedë importi, atëherë ngarkoj fotografi në Serwer.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •