I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 14 e 14

Thread: Unë pas një fije të re ose të përgjigjeni për një fije apo fshij një mesazh të përcjellëse mua për një faqe bosh ...

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    Që përmirësimit të 3.3.6 Unë mbaj në gjetjen e këtyre faqeve të njëjtën bardhë. Ajo ndodh rastësisht. Megjithatë kur kam disable VBET kjo nuk ndodh në të gjitha. Ju lutemi të këshillojë!
    Unë jam në forum tuaj dhe unë nuk jam në gjendje për të riprodhuar këtë çështje. Ju lutem tregoni ajo ende nuk ndodh. Gjithashtu - sipas shkrimet të cilat ju MD mua kjo dukej si ju kishte përditësuar fotografi të produktit, por vBulletin fotografi php ishte e vjetër (funksion ekzistues nuk ishte e dukshme). Kjo mund të jetë cache server çështje (jo cache vBET) - ku figurave të reja nuk ishte e dukshme dhe server ishte ende duke përdorur fotografi të vjetra. Kështu që mund të jetë arsyeja.

Pak: Unë nuk mund të riprodhoni atë në forum tuaj - mund të ju? A do të ndodhë ende apo jo? Nëse po - ju lutem përshkruani saktësisht se si unë mund të riprodhoni atë në forum tuaj.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Kjo është një e ndërlikuar. Ajo ndodh rastësisht. Kështu që unë gjithashtu nuk e di kur do të ndodhë apo jo. Megjithatë në atë kohë ishte VBET me aftësi të kufizuara që nuk ka ndodhur fare. Unë do të kthehem te ju, nëse unë mund të merrni informacion disa më shumë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,

A e vëreni këtë çështje përsëri apo jo? Unë kam qenë në forum tuaj dhe kam bërë postime shumë dhe unë nuk kam gjetur këtë çështje. A mund të konfirmoni atë?

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •