I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 14

Thread: Unë pas një fije të re ose të përgjigjeni për një fije apo fshij një mesazh të përcjellëse mua për një faqe bosh ...

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    9

Default Unë pas një fije të re ose të përgjigjeni për një fije apo fshij një mesazh të përcjellëse mua për një faqe bosh ...

kur kam pas një fije të re ose të përgjigjeni për një fije apo fshij një mesazh të përcjellëse mua për një faqe bosh ... (Internet Explorer nuk mund të ekranit webpage) Çdo ide ...

këtu është htaccess. ime

# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
    # Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
    # Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
    # Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
    RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Filloni

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

Fundi # VBET

# Muslimanët
    # Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
    Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
    # Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
    # VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Please update parë për lirimin e fundit (nuk është vBET 3.3.5, por ne do të bëhen edhe sot lirimin / tommorow me korrigjimet e bug vogël kështu që nuk është urgjente, atëherë ju lutem prisni për të rinovuar pastaj 3.3.6 nad) dhe të konfirmojë ajo ende nuk ndodh - nëse po atëherë do të ju pyes Kamil për më shumë detaje, sepse ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë në forumin tonë (në qoftë se ju mund të na ju lutem vini re se si të bëhet kjo saktësisht).

Ju gjithashtu mund të vBET dissable për një çast dhe shikoni ka nxjerrë ende ekziston për t'u siguruar se ajo është e lidhur me vBET. Nëse çështja do të vazhdojnë të ekzistojnë me aftësi të kufizuara vBET, atëherë isse është diku tjetër - ju mund të shikoni atë duke mods përkohshme dissabling të tjera një nga një dhe të kërkoni, kur çështja të zhduket.

Htaccess tuaj duket OK.

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    9

Update nuk rregullohet .. Unë me aftësi të kufizuara VBET dhe problemi ishte ende atje .. Kjo duket të jetë chages se udhëzimet VBET thonë për të bërë për fotografi Muslimanët. I undid tyre dhe problemi u largua .. Shiko Profilin e tyre dhe Ai u kthye .. Me ose me jashtë VBET aktivizuar .. Unë jam duke përdorur vBulletin 3.5.1 PL1

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu që - kjo është informacion shumë i rëndësishëm për ne - ne testuar vBET mbi Muslimanët nuk 3.5.1 vBulletin 3.5.1 PL 1. Kamil do të bëhen analizat për të parë jemi ne në gjendje për të riprodhuar këtë çështje. Nëse po ne do të zgjidhë atë dhe t'ju japë doze, para lëshimit të reja do të vijë. Nëse jo, ne do t'ju kërkojë për qasje në forum tuaj të jetë në gjendje për të kontrolluar dhe për të zgjidhur atë atje.

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    9

OK .. let me know ...

Unë kam humbur ndryshimet në fotografi Muslimanët dhe çdo gjë duket të jetë duke punuar mirë **********

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    9

Tmerrshëm ... Faleminderit .. Ju djema keni mbështetjen e madhe!

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Që përmirësimit të 3.3.6 Unë mbaj në gjetjen e këtyre faqeve të njëjtën bardhë. Ajo ndodh rastësisht. Megjithatë kur kam disable VBET kjo nuk ndodh në të gjitha. Ju lutemi të këshillojë!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

I kontrolluar atë në vBulletin Versioni 3.5.1 pl1 në forumin tonë provë dhe unë nuk mund të shihet riprodhuar. Unë do të shkruaj në lidhje me atë për Michał.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,

Tani forumi ynë kryesor është duke punuar në këtë pl1 fundit vBulletin 3.5.1. I cant gjeni këtë çështje, kështu që ju lutemi:
    1. mund të riprodhuar në forumin tonë kryesore? Ju lutemi të provoni të gjeni këtë çështje në këtë forum dhe paste këtu rezultatet.
    2. Nëse ju nuk mund të shihet gjeni këtë çështje ju lutemi PM tek unë admincp juaj forum, FTP dhe Muslimanët detajet CP dhe unë do të gjeni këtë çështje dhe të rregullohet në forum tuaj.

Thanks.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •