I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: Cili mods duhet të mbështetet nga vBET?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default Cili mods duhet të mbështetet nga vBET?

Përgjigja më e mirë është - e mundur

Natyrisht mods shumë nuk ka nevojë për ndonjë integrim. Por secili mod e cila do të lejojë që të shkruaj disa lloje të mesazheve, ose do të përdorë titujt pas do të duhet disa integrimit.

Cili mods mendoni ju se ne duhet të integrojnë të parë?

Fundit edituar nga vBET; 16-11-0922:42.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    21

Thank you very much se ju jeni integruar atë me vBADynamics. I use it në forum time, të cilat ju ndoshta pa tashmë. Unë do të përpiqet në atë seksion me përkthim në, por të kthehet më prapa në faqen kryesore. Unë u gonna pyesin ty për këtë, por ishte shumë dembel dhe i harruar. Unë kam për postin 250k + në atë mod kështu do të jetë i madh në qoftë se mund të integrohet me vBET.

Unë do të doja të sugjeroj PHP Rinise Shqiptare Photo Gallery Sharing me Integrimin vBulletin Forum. E pra, ka një shumë prej fotografive atje, por unë dua anëtarë të paktën të jenë në gjendje për të lexuar komente në gjuhën e tyre. Aktualisht, ajo përcjellëse përsëri në faqen në qoftë se unë të përpiqet për të parë përkthimet e tij.

Thanks!

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Do të doja të kenë këtë kollitem të mbështeten: Cyb - ChatBox

Kjo do të ishte mirë nëse të gjithë përmbajtjen e mesazheve do të përkthehet si. Nuk e di nëse është e mundur, por unë jam duke kërkuar.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Cyb - Statistikat e avancuar

Junior Member m_k's Avatar
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    7

mori mod instaluar dhe punuar, por jo e qartë nëse ekziston ndonjë mënyrë që të ketë atë punë me plugins dy im kryesor, Rinise Shqiptare vBGallery v2.5 dhe vBadvanced Links Directory v3.2.0

dikush tjetër të ketë ndonjë fat me secilin prej këtyre akoma?

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    7

vbadvertise, dhe të gjitha produktet e bëra nga vbcredits. Unë mendoj se si një biznes që do të përfitojnë nga gjetur partnerë të qëndrueshme në ekosistem: vBulletin për të punuar me të. Unë mendoj se vbcredits mund të përshtatet ligjin, ata kanë qenë rreth e rrotull për një kohë tani dhe të produkteve të madh. modulit reklamat në veçanti do të jetë në kërkesa të jenë të përkthyera.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    34

vbolg version 2.0.2 dhe më lart
    gjithashtu
    this addon të madhe:
    Links Downloads Menaxher dhe
    Lidhjet e Shkarkime Manager - Forum vBulletin.org

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Hi, mods kryesore ne i përdorim janë;
    VB kredi luksoz
    VB bastavënës
    Rinise Shqiptare pro-shoh it works! I madh
    Turnetë dhe Shkalle
    mikro newsletter

I kishte lidhje me ta, por nuk mund të përdorë lidhjet këtu. A të gjitha këto punë të madhe me VB Enterprise? Nëse është kështu, unë do të blej VB Enterprise sot!

Oops vjen keq, I use vBulletin 4.0.5
    Fundit edituar nga El Caballo; 18-09-1014:45. Arsyeja: I use vBulletin 4 vjen keq

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga El Caballo View Post
    Hi, mods kryesore ne i përdorim janë;
    VB kredi luksoz
    VB bastavënës
    Rinise Shqiptare pro-shoh it works! I madh
    Turnetë dhe Shkalle
    mikro newsletter

I kishte lidhje me ta, por nuk mund të përdorë lidhjet këtu. A të gjitha këto punë të madhe me VB Enterprise? Nëse është kështu, unë do të blej VB Enterprise sot!

Oops vjen keq, I use vBulletin 4.0.5
    Hi. Ju lutemi vini re se ne mbështesim vB4 Edhe me Botime Suite (kështu blogs dhe CMS too!)

Rreth plugins tuaj. Nuk mund të them në këtë moment definitivisht ka të gjitha do të punojë, pa integrimin e të tjera, por ju lutem vini re se shumica plugins punon pa asnjë hapat e integrimit të tjera. Integrimit shtesë është e nevojshme vetëm në raste të veçanta, si faqet e gjeneruar plotësisht nga mod e cila nuk ka mbështetje global_complete goditje, ose mod i cili krijon faqet jashtë directory forum në URL.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •