I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Disa Pyetjet VBET

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2010
    Postime
    1

Default Disa Pyetjet VBET

Të nderuar të stafit,

Unë jam i interesuar në software tuaj dhe të keni disa pyetje për ju:

1. A do të lejojë përdoruesve për të shkruar artikuj CMS tyre (vB4) në gjuhë të ndryshme?
    2. A do të lejojë përdoruesve për të shkruar postet e tyre blog në gjuhë të ndryshme?
    3. A ka ndonjë shans të parë një demo të backend?

Faleminderit për kohën tuaj

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,

vBET është duke punuar me vBulletin dhe të gjitha karakteristikat si temat, forume, blogs, CMS artikuj dhe seksione CMS, dhe me Muslimanët për temat, blogs, artikuj CMS, seksione CMS dhe kategori CMS.
    Mbështetje në shumë gjuhë për vBulletin Botime suite (blogs, blogs komente, komente CMS)

Këtu mund të lexoni për të gjitha tiparet e vBET në version 3.x dhe 4.x
    (3.x - është version për vBulletin 3.x dhe 4.x natyrisht për versionin 4.x)

Po, ne kemi një version të lirë, por funksionalitetin e saj është më i vogël:
    vB Translator Enterprise - vBulletin.org Forum

Versionin e paguar e vBET është më e shpejtë dhe ka më shumë karakteristika.
    gëzojnë
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 26-07-1018:56.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Code:
    3. Is there any chance on seeing a demo of the backend?
    Ofcourse. Ju mund ta provoni atë në forumin tonë në seksion të veçantë (demo live). Këtu ju keni një url në këtë seksion: testimi i mesazheve vBET - vBulletin Enterprise Translator (vBET)

Ne nuk kemi një demo të testimit mesazh në versionin vBET 4.x, por ju mund të kërkoni për url to forum me versionin 4.x e klientëve tanë.
    Tashmë ne jemi duke punuar në vend me url për faqet e klientëve tanë. Atje, ju do të gjeni URL për faqet klientët tanë të cilët kanë rënë dakord për publikimin, por ajo së shpejti.
    Unë do të informojë në lidhje me të.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 26-07-1019:13.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •