I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: vbet_guestcache shumë të mëdha të shtoni një komandë bosh në cpanel

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Nuk ka nevojë të jetë i vrazhdë, sepse ne nuk jetojmë në vitin 1940 e dini, dhe unë nuk jam spamming, në qoftë se dikush do të përgjigjet shumë shpejtë nuk do të jetë e nevojshme për të përsëritur atë mbi dhe mbi dhe për më tepër, ne po flasim për 2 gjëra të ndryshme.

Në një tjetër fije ju tha se ju do të bëni një bazë të dhënash flusher ne kurrë nuk foli për deleter vbet_guestcache FTP fotografi në admincp?!?

Si në lidhje me problemin tim të tjera në titujt e përkthyer -> F.. ., Unë jam ende duke pritur për një përgjigje.

Fala

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Na vjen keq në qoftë se ju mori komentin tim si vrazhdësi. Kjo nuk ishte qëllimi im. Ju lutemi të marrë keqardhjet e mia për këtë. Unë vetëm të kërkuar të bëjë që ju të dukshme për të mos shkruar për të njëjtën çështje në disa vende, sepse unë tashmë e pyetur ju për këtë më parë dhe ka shpjeguar se vetëm e bën rrëmujë në forum dhe në ekipin tonë, dhe kjo është arsyeja pse ne kemi për të pastruar gjëra të tilla. Një fije për një çështje është e mjaftueshme. Përndryshe ne ketë çështje me menaxhimin e tij dhe me caktimin e tij për të stafit tonë. Kjo është arsyeja pse unë e bëri të guximshme dhe në rastet e sipërme - unë tashmë e pyetur ju për të mos shkruar info njëjta disa herë (që në këtë forum është konsideruar si spam dhe për të paktën disa të tjerë që unë e di gjithashtu) dhe luftuan se keni humbur gje e para . Vetëm nuk dua që ju mungon tani.

Edhe tani unë jam awaking ju për të konfirmuar se disa të tjera 2 temat e bëra nga ju jeni me të vërtetë në lidhje me një çështje apo jo (# post3705 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) ... Dhe kjo është e varur si ajo nga viti javë (këtu ju shkruani se ju jeni wayting për përgjigjen tonë - të shikoni atje ne jemi të tutë që wayting për 2 javë ). Shkruar disa herë për një çështje që ju thjesht e bën atë më të gjatë për të vlerësuar jo më të shpejtë. Pra, vetëm ju lutem mos e bërë atë dhe në qoftë se ju keni një çështje - e bëjnë thread në lidhje me të - vetëm 1 - ne do ta trajtojë atë. Kjo është arsyeja pse ne kemi statuse për fije nga - për t'u siguruar që bën diçka ende kërkon vëmendjen tonë apo jo.

Edhe një herë keq në qoftë se ju mori komentin tim jo dhe aq mirë Dhe të vërtetë të faleminderit për komentin tuaj në lidhje me këtë - unë do të vënë më shumë vëmendje për të bërë pyetje të tilla më të butë. Shpresoj se ne mund të ndërtojmë të ardhmen marrëdhëniet tona me të kuptuarit dhe ndjenja të mira

Rreth çështjeve të cilat janë ende në - në linkun ju lutem konfirmoni nuk është çështje e njëjtë si në fije të tjera tonë. Dhe në një 2 ju lutem dërgoni të dhënat e kërkuara të cilën unë vetëm pyetur dje. Unë kam qenë me pushime në det kështu që unë nuk ishte në gjendje për të zgjidhur ndonjë çështje dhe Kamil ishte duke punuar në shumë çështje në të njëjtën kohë. Tani kur unë jam përsëri ajo duhet të bëhet shpejtë

Dhe ju keni të drejtë - ju nuk e keni shkruar rreth cache Admin CP pastrimin e para. Ajo u pyet tashmë në fije të tjera nga dikush tjetër, kështu që kam vendosur këtu statusin e propozuar tashmë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •