Microsoft Windows XP Professional Edition V8.1 Ultimate By Dog Mad
Përfshirë SP3 + patches deri në datën 23 tetor 2009
Version përfundimtar: Windows XP Professional Corporate "FR" Shërbimi 32bit Pack 3 (No aktivizimi)
Size: ~ 630 MB
Kërkesat minimale: processor 500MHz, 256MB RAM 64MB dhe për kartën grafike është një minimale për funksionimin e duhur.
Memory përdorur pas konfigurimit hardware: ~ 150 MB
JU LUTEM LEXONI të gjithë që në të mirë të përgatitur dhe instaluar sistemin tuaj operativ.
- Në dosje addons CD Rom-, ju do të gjeni shumë software për të ndryshuar kryesore të Windows, të merrni shoferët tuaj para reinstalling, ose për të pastruar regjistrin pas instalimit të sistemit.
- Ju mund të shtoni shoferët tuaj duke manipuluar ISO me UltraISO dhe vendosja e tyre në dosje të OEM $ $ \\ $ 1 \\ drivers \\ 001 \\ 002 \\ 003 \\ 004 \\ 005 \\ 006, \\ 007, \\ 008. Ato automatikisht do të mbështetet gjatë instalimit
- Folder addons CD-ROM përmban gjithashtu një update për DirectX 10 dhe ju mund të gëzojnë grafika e fundit për sa kohë që karta grafike juaj mund të trajtojë atë!
- Instalimi ose përmirësimin e një sistemi operativ të vjetër nuk është e mundur, instalimi mund të bëhet me booting nga CD-ROM.
- Updates nga Windows Update është me aftësi të kufizuara dhe të fshihen përgjithmonë, ai do të shmangë humbjen e ikonave dhe ndryshime të tjera.
- Gjatë shoferët e instalimit për Motherboards më do të jetë i instaluar, disqet SATA hard, karta e zërit dhe të rrjetit karta HD gjithashtu do të zbulohet, të tilla si Nvidia dhe video kartat ATI.
- Mos e hiqni më sipër CD-Rom në dënimin e instalimit të pahijshme të komponentëve.
- Nuk ka anti-virus software apo parfeu janë instaluar me këtë version, keni instaluar tuaj.
Sistemi është e optimizuar shumë, të shpejtë dhe të përkryer të qëndrueshme, të sigurisë të orientuar, works perfectly në të gjitha makinat dhe nuk ka viruse sa di unë, çdo shtyrje do të ishte i mirëpritur për korrigjimin e gabimeve.
Nuk ka nevojë për numrin serial, ajo është e integruar direkt në cd.