I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Problem integrimi reviewpost / Rinise Shqiptare

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Default Problem integrimi reviewpost / Rinise Shqiptare

Hi,
    Unë sapo blerë mod tuaj dhe punon mirë në forume, por i ndiqni udhëzimet tuaj për të mundësuar përkthime në mods të tjera, por i duhet të jetë bërë someting gabuar.
    folder forum:
    : / / Domain time / forume

Folders Mod (këtu është problemi):
    : / / Im domain / opiniones
    Rinise Shqiptare saj si, quhet reviewpost.

Kam bërë këtë:
    # Në paketën vBET / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php ndryshim 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH' të plotë rrugën tuaj directory forum.
    Mos përdorni '/' në fund. Nëse ju nuk e dini se çfarë është rruga e juaj, ju lutem shih më poshtë për udhëzime.
    # Copy vbenterprisetranslator_front_controller.php skedar tek directory përdorur nga mod në URL

Pastaj i merrni humbur. Kjo është htaccess im në / opiniones:
    % RewriteCond {QUERY_STRING}! = Ridrejtuar
    % RewriteCond {QUERY_STRING} language =
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Ridrejtuar = $ 1 & vbet_outside = vërtetë [L, QSA]

% RewriteCond {QUERY_STRING}! Vbet_outside = vërtetë
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = vërtetë [L, QSA]

Ajo që unë jam duke bërë gabim?
    Thanks
    Ah, edhe unë të përcaktuara në admincp dosjet / opiniones / dhe / fotos /, në mbajë directories, dhe url ndjekja dhe ndjekja URL jashtë directory forum
    Fundit edituar nga pepito69; 04-07-1013:24.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Këtu keni një zgjidhje.
    # post1790 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Ju lutem, gjeni këtë pjesë të këtë post:
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pikërisht - phopopost nuk e mbështet global_complete fiksohem Ju lutemi hint ugar Kamil - e ju do të gjeni atje të gjitha hapat e nevojshme se si të integrohen. Testuar dhe punon

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Unë do të përpiqem që nesër dhe do të thoni ju, dhe në sajë.

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    53

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Pikërisht - phopopost nuk e mbështet global_complete fiksohem Ju lutemi hint ugar Kamil - e ju do të gjeni atje të gjitha hapat e nevojshme se si të integrohen. Testuar dhe punon
    mund të u thoni saktësisht se çfarë duhet të bëjmë për të intergrate me Rinise Shqiptare pro,? në dosje / photos / ajo që të vënë në htaccess në / fotot e saj btw i përdorin Rinise Shqiptare pro
    Fundit edituar nga tsak76; 06-07-1023:34.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Udhëzimet janë ppropriate për Rinise Shqiptare version pro.

Për përmbajtjen e saktë - çdo gjë është përshkruar në udhëzimet e dhëna. Ju lutemi të them saktësisht se cili hap i interation ju nuk e kuptoni dhe ne do të përshkruajnë më mirë për ju.

Gjithashtu ju lutem vini re se në qoftë se ju doni të na bëjë atë për ju në serverin tuaj, atëherë ju mund të përdorni shërbimin intgration për $ 30 (). Ende ne ju inkurajojmë të udhëzimeve ugar dhe për të shpëtuar paratë tuaja - ne do të ju jap falas mbështetjen tonë në internet, duke e përshkruar çdo hap që ju nuk e kuptoni. Në rast të tillë vetëm ju lutem tregoni cila hap kërkon përshkrim më të mirë? Nëse ju tashmë e bëri atë dhe ajo doesnt punë - ju lutem na jepni youe përmbajtjen htaccess pas integrimit dhe ne do të verifikojë ajo nuk është OK..

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    53

vetëm më tregoni se çfarë i duhet për të vënë në htaccess dosje Rinise Shqiptare

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •