I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Para se të blej

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    8

Default Para se të blej

Hi there,
    Pasi i kanë provuar Version: 2.3.1 ne forum tim test dhe kam marrë rezultatet increadable rritjen e trafikut nga
    1000 në rreth 10.000 në më pak se 20 dayes dhe i vendosur për të blerë versionin e plotë me instalimin.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough forum testi është abot 250 MB, por ajo të bëjë shumë për të probloplems serverin tim, çka në lidhje me forumin tim që është më shumë se 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    kështu që, unë jam gati të lëvizë nga ky server
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Për këtë e

Intel Dual Core E5620 Quad
    24GB DDR3 RAM (Memory Triple Channel)
    300 GB x 2 SAS 15.000 RPM

Dhe pyetja ime e parë është e mjaftueshme apo jo?

Kam shikuar këtë forum
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    dhe i gjetur në mes të 40.000 - 90.000 url indeksuara për çdo gjuhë të tillë, si
    e madhe do të jetë baza e të dhënave e mia?

A do të përkthehet blog?

Unë kam licencuar Muslimanët, por ende nuk uppgrade të v 3.5, çfarë është recomindation juaj?

A ka ndonjë të veçantë për të shërbejë settings për të kërkuar datacenter më parë?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hello. Ju lutem vini re se versioni komercial i vBET është më e shpejtë se sa pa një (algoritme optimizuar,, cache images ...). Pra, nëse ju tashmë janë duke përdorur një pagesë, pastaj burimet e serverit tuaj do të jetë me siguri të mjaftueshme për një paguar.

vBET mbështet blogs në vB4. Në rastin e vB3.8 ne nuk jemi në gjendje që plotësisht mbështetje multilingual komunitetit sepse vBulletin nuk ka mbështetje blog nuk më (shikoni këtu për detaje) - Kështu që shkruar në gjuhë të ndryshme për të siguruar që nuk është i mbështetur në vB3.8 blog. Unë nuk jam i sigurt nuk përkthimi është duke punuar atje, por mendoj se duhet - ju mund të kërkoni përdoruesit (shiko lidhjen).

Unë rekomandoj për të rinovuar Muslimanët në 3.5. Ne kemi konfirmuar se ka lak redirection çështjen në vBET 3.3.4 dhe 3.3.2 vBulletin - zgjidh ato në vetvete, pasi vBulletin update 3.5

Nëse keni ndonjë pyetje të tjera - ju lutem vetëm pyesni. Ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë të

Banned
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    2

hi Vbet, mund Adsense të jenë fikur dhe të përdorni textads mi në versionin komercial, i sëmurë të jetë blerja e dy javëve të ardhshme.
    faleminderit

Banned
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    2

hi Vbet, mund të flamujt të vihet në kokë për të si në demo, plus drop down menu

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga nic333 View Post
    hi Vbet, mund Adsense të jenë fikur dhe të përdorni textads mi në versionin komercial, i sëmurë të jetë blerja e dy javëve të ardhshme.
    faleminderit
    AdSense është jashtë fushës vBET - kjo varet nga ju nuk keni ndezur apo jo. Gjithashtu ju mund të ketë ai u kthye më për faqet normale dhe vënë diçka tjetër për faqet e përkthyer - kjo do të kërkojë modifikim të thjeshtë të template e cila përfshin reklamën tuaj.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga nic333 View Post
    hi Vbet, mund të flamujt të vihet në kokë për të si në demo, plus drop down menu
    Po. Ju keni mundësi të veçanta, ku për të vënë drop down menu dhe flamujve në rresht. Pra, ajo që ju shihni në forumin tonë është nga konfigurimi - nuk ka nevojë të bëni ndonjë ndryshim (për template standarde dhe modele të cilat kanë grepa standarde template - kështu në mënyrë të përshtatshme për të bërë vBulletin).

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •