I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 18

Thread: Bug Found vBET serioze!

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Exclamation Bug Found vBET serioze!

Unë tani e kuptoj pse web faqen time nuk është duke u indeksuar saktë në 52x.

Me vBet instaluar është duke u dhënë Not Found mbi të gjitha e mia arkivi fotografi, pas 6 orësh nga escluding çdo gjë të vetme mod 1 nga 1 ajo doli për këtë, unë e kam tryed 3.33 dhe 3.34 dhe pa vBet im arkiv works fine..

Ju lutem më jepni një fix për këtë problem!

Best regards

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Askush nga stafi vbet është këtu? Kam nevojë për një fix!

PS. Unë nuk e kanë këtë problem me versionin e lirë

Fala
    Fundit edituar nga mario06; 29-06-1022:38.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hmm unë nuk mund të riprodhoni këtë çështje. A mund të më tregoni se si unë mund ta bëjë këtë?

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Unë jam ngarkimi web faqen time prisni 5 minuta dhe unë do të lidhen me ju në PD

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Unë pm'ed prisni një përgjigje, vbet është kthyer më dhe temat e mia arkivit nuk jep gjetur (404), sa më shpejt që e konfirmojnë këtë unë do të çaktivizuar atë mënyrë që ju mund të shfletoni arkiv përsëri në mënyrë që ju mund të shihni për të veten se ajo punon pa vbet.

regards
    Fundit edituar nga mario06; 29-06-1022:39.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

kamilkurczak, Unë kam qenë duke pritur këtu për ju shumë konfirmuar bug dhe ju shkoni offline pas 20 minutash pa iu përgjigjur mua?

Kjo nuk është mënyra e drejtë për të trajtuar paguajnë konsumatorët!

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Kam nevojë për ndihmë, ku është e të gjithë?

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Sa kohë më duhet të pres?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Na vjen keq, ju desh të priste. Unë tashmë dërgoni Kamil kujtesë për çështjen tuaj. Gjithashtu, ju lutem vini re se ju nuk keni për të çaktivizuar të gjithë vBET - ajo duhet të jetë e mjaftueshme për të çaktivizuar vetëm vBET plugins për arkiv (të gjitha me 'Arkivi

E pashë Kamil nuk ishte në gjendje për të riprodhuar atë në serverin tonë dhe e pyeti ju për udhëzime të hollësishme për këtë (nuk kemi nevojë të bëjmë diçka të veçantë për të parë atë ose vetëm arkiv e tërë është poshtë). Nëse ne nuk do të riprodhuar në serverin tonë, ne do të duhet detaje qasje në CP tuaj Admin dhe FTP të jetë në gjendje për të parë pse ndodh dhe korrigjuar atë.

Gjithashtu nëse ju keni plugins të tjerë (pa përfshirë Muslimanët) të cilat janë përdorur disa arkivin grepa ju lutemi provoni të çaktivizoni të përkohshme dhe shikoni ata plugins nuk vBET do të funksionoj në rregull për arkivat pastaj. Kjo është për të kontrolluar nuk kemi disa çështje të konfliktit këtu.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Unë tashmë e provuar disabling plugin arkivi vBET dje, por arkiv është prishur ende, kur vBET është aktivizuar kështu që unë duhet të çaktivizuar vBET për të marrë arkivit të punës.

Problemi është i thjeshtë.

1. vBET On
    = Arkivi thyer

2. vBET Off
    = Arkivi punës

Ashtu si thashë më lart unë uninstalled çdo plugin të vetme (1by1) dje dhe ka gjetur vBET të jetë fajtor, pas testimit kam restauruar nje backup.

Ka me të vërtetë asgjë të veçantë për të bërë për të në marrjen e nuk u gjet (404) gabim, të gjithë ju duhet të është të shkoni në të djathtë fund të faqes dhe kliko në Arkivi dhe të ndjekin përmes temat | postimet (edhe si një mysafir).

Për qasje të unë nuk kam një problem, le të krijojë një kohë për të bërë atë.

Fala

PS. Unë kisha për të shtuar arkivave | Mapa e faqes në google robots.txt time, sepse e filluara dhënë mua gabim në arkiv goditur 17k (404).

PS2. Unë nuk kam instaluar vBulletin Maybee vBET është hooking | kërkim për të.

Fala
    Fundit edituar nga mario06; 30-06-1010:26.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •