Ju jeni të drejtë. Kjo duhet të anasjelltë. Na vjen keq për gabimin e![]()
Ju jeni të drejtë. Kjo duhet të anasjelltë. Na vjen keq për gabimin e![]()
me inversi i kodin nga vbet ende nuk punon për mua .... çdokush mund të konfirmojë nëse unë jam duke bërë diçka të gabuar?
mund të jetë kodi i saktë është
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & false! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Kodi ynë është i përsosur në punët forumin tonë test. Ju lutem, dërgoni një PM Michal me qasje në FTP tuaj.
Ai do të përpiqet të rregullohet.
kamil,
kjo ka punuar për mua
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & false! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
por me $ _GET ['p'] si asgjë nuk ndryshon sugjeruar **********
që problemi është me të merrni goto ndryshueshme arsyeja pse ju duhet të kontrolloni nëse p është vendosur ndryshueshme?
mund ta konfirmoni këtë?
Të dy sugjerime janë të mira. Kodet si duhet të veprojë mbi një provë forum .. Unë do të shkruaj për atë Michal.
të kthehen, të kthehen,
të përpiqet të bëjë këtë (me kodin tuaj):
1. përkthejnë faqe (pa marrë parasysh çfarë gjuhë)
2. përdorim Shko tek postimi i parë i ri
Mund të shihni? Faqe nuk është përkthyer.
Unë jam duke kontrolluar atë tani.
Kam bërë shumë teste dhe ajo është duke punuar në anën tonë në kodin e dhënë. Ju lutemi provoni këtë:
1. Set ndryshime si ne e përshkroi atë ('goto' nuk ekziston para ekzekutimit të shkon vBulletin Trought - se ajo që shkrimet tona na tregon)
2. Krijo post i ri testi
3. Kontrollo e bën për këtë newone ajo është duke punuar.
Nëse kjo është - se vetëm skuqur arka. Ndoshta duhet të punojnë flusching në Admin cp -> Maintenance -> Update Counters. Përpjekje Informacione rindërtimin e Forumit ndoshta edhe disa të tjerë. Nëse kjo do të punojë për të reja e dhjetë itmeans se ajo është duke punuar dhe ju vetëm duhet cached vjetër (e gabuar) redirections.
Ju lutemi të provoni këtë dhe të na japë reagime - nëse ende nuk punon, atëherë unë duhet të shkojnë dhe të kontrollojnë atë në serverin tuaj.
vbet analizat e mia janë nën vBulletin 4.0.4pl1
dhe kodin tuaj
nuk është duke punuar për mua, por ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
është duke punuar mirë ... A keni ndonjë ide nëse ky kod mund të bëjë diçka kodin tuaj?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {