Ka shumë vende ku janë treguar përdoruesve. Nëse keni gjetur një nga vendet ku janë përkthyer ende përdoruesve - Ju lutem raportoni këtu
Ka shumë vende ku janë treguar përdoruesve. Nëse keni gjetur një nga vendet ku janë përkthyer ende përdoruesve - Ju lutem raportoni këtu
Tani për tani është e vështirë për njoftim - përdoruesve të çuditshme nuk do të përkthehet. Por ka disa zona ku është e mundur që përdoruesve do të përkthehet ende. Nëse unë gjej atë vend që unë do të punoj në të
Fundit edituar nga vBET; 13-10-09 në 15:59.
Usernames e mia janë duke u përkthyer kudo, kush eshte ne linje, postime, etj
Fundit edituar nga vBET; 08-11-09 në 01:46. Arsyeja: BBCodes gabuar
A jeni duke përdorur ndonjë mod e cila heq komente? ...
Shiko këtë:
# post213 http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html
Nëse keni përkthyer kudo, atëherë Unë supozoj se ju jeni duke përdorur mod tilla.
Hmm Na vjen keq Nuk e di se çfarë "hequr komente" të thotë. A mund të shpjegoni apo të japë një shembull të tillë mod a? Ne mund të përpilojë një listë shumë e mods që "të hequr komente".
vBET është duke përdorur komente HTML për të përcaktuar se cilat pjesë të faqes tuaj rezultati nuk duhet të përkthehet. Ajo thjesht e vë tekstit të tilla në mes të:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
dhe
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Pra, nëse ju jeni duke përdorur disa mod e cila pastron HTML komentet e pastaj rezultat që vjen të fundit vBET plugin (është ky për global_complete grep) është e pa këtë njoftimet dhe vBET është përkthyer çdo gjë - ashtu siç ishte komanda.
Pra ju lutem gjeni mod e cila është hequr komente HTML dhe çaktivizuar atë ose për plugin e tij duke përdorur global_complete goditje, i vendosur urdhrin e ekzekutimit të 1001. Ju do të bëni të gjitha nga CP Admin.
Nëse keni nevojë për më shumë lë të kuptohet just let me know unë me kënaqësi do të ju ndihmojë
Kam provuar paaftësi të gjitha plugin global_complete grep (me përjashtim të vBET dhe Muslimanët sigurisht), por ajo ende përkthen.
Unë do të duhet të kalojnë nëpër çdo produkt tani dhe çaktivizoni atë një nga një për të gjetur fajtor.