I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 3 FirstI parë 123
Results 21 te 26 e 26

Thread: Përkthimi Titulli prerë të shkurtër në vBadvanced (Temat e fundit)

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Nuk mund të më jepni disa zgjidhje të tjera? Do të doja të DoItMyself në mënyrë që në të ardhmen unë do të di se çfarë të bëjmë pa mërzit dikush në çdo update.

Sikurse kam thënë të gjitha unë duhet të bëni për të rregulluar gabim është të klikoni edit (mos prekni asgjë), pastaj të shpëtuar për të marrë titullin duke punuar si duhet.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    Do të doja të rregulluar atë vetë, më jep disa mundësi në mënyrë që unë mund ta provoni, kur unë klikoni edit thread (Unë nuk prek asgjë) pastaj shtypni ruani gjithçka punon mirë do të thotë se është e tregon drejtë.
    Nëse unë e kuptoj drejt - kur titulli është e thyer dhe ju bërë të përpunuar dhe ruajtur pa ndryshuar asgjë, atëherë ajo është korrigjuar? Dhe si duket për thread e re - po është e thyer ose OK?

Gjithashtu - Unë jam ende duke pritur për detaje qasje të jetë në gjendje për të zgjidhur këtë çështje. Në këtë moment ju do ta mbajë atë vetë. Ju lutemi të dhënat e qasjes PM kështu që ne do të jetë në gjendje për të zgjidhur këtë çështje dhe afër atë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    Nuk mund të më jepni disa zgjidhje të tjera? Do të doja të DoItMyself në mënyrë që në të ardhmen unë do të di se çfarë të bëjmë pa mërzit dikush në çdo update.

Sikurse kam thënë të gjitha unë duhet të bëni për të rregulluar gabim është të klikoni edit (mos prekni asgjë), pastaj të shpëtuar për të marrë titullin duke punuar si duhet.
    Edhe një herë - ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj. Ne kemi nevojë së pari për të gjetur shkakun e çështjes të jetë në gjendje për të rregulluar atë. Dhe ne do të shohim për zgjidhje të cilat do të përfshihen në versionin e mëvonshëm - kështu që ne plotësoni të gjejnë për zgjidhje, e cila nuk do të kërkojë ndryshime në çdo update.

Në këtë moment, ne nuk mund të ju jap zgjidhje DoItYourself, sepse ne nuk kemi zgjidhje dhe ju po mbajnë ne për të gjetur atë. Nëse doni të keni atë zgjidhur - ju lutem na jepni qasje. Nëse jeni të vetëdijshëm për çështjet e sigurisë, atëherë ju lutemi të bëjë llogaritë e përkohshme për ne, apo të ndryshojnë fjalëkalimet në disa të përkohshme, ose të krijojë shembull testin e forumit tuaj me çështjen e riprodhuar.
    Fundit edituar nga vBET; 10-08-1000:10. Arsyeja: gabim daktilografimi

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Nëse unë e kuptoj drejt - kur titulli është e thyer dhe ju bërë të përpunuar dhe ruajtur pa ndryshuar asgjë, atëherë ajo është korrigjuar? Dhe si duket për thread e re - po është e thyer ose OK?

Gjithashtu - Unë jam ende duke pritur për detaje qasje të jetë në gjendje për të zgjidhur këtë çështje. Në këtë moment ju do ta mbajë atë vetë. Ju lutemi të dhënat e qasjes PM kështu që ne do të jetë në gjendje për të zgjidhur këtë çështje dhe afër atë.

Për ta bërë atë punë.

1. Klikoni edit
    2. Mos bëni asgjë
    3. Vetëm të shpëtuar
    = Punëve të thotë 100% se asgjë nuk është thyer!
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 19-08-1008:52.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, ndoshta kjo është zgjidhur tashmë dhe ajo që ju shikoni është vetëm rezultat kopje e keqe nga versionet e mëparshme. Ju lutem tregoni se si punon për thread krejtësisht të re - janë rezultatet janë në rregull, atëherë (pa e bërë këtë hap bedel edit). Nëse OK atëherë unë mendoj se çështja nuk ekziston më dhe ne mund të mbyllë këtë çështje

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

asnjë përgjigje - kështu që unë kuptoj se është zgjidhur. Nëse jo, ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri.

Faqe 3 e 3 FirstI parë 123

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •