I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 26

Thread: Përkthimi Titulli prerë të shkurtër në vBadvanced (Temat e fundit)

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Exclamation Përkthimi Titulli prerë të shkurtër në vBadvanced (Temat e fundit)

Kjo është tema e fundit në vbadvanced, pas u shkrua tërësisht në frengjisht dhe e përkthyer në italisht, por si ju mund të shihni foto nga titulli nuk është e plotë dhe shoud të jenë: Wii Shift 04,03

Unë nuk kam asnjë letër / kufizime fjalës në vBadvanced në fakt 57 germa në tituj janë shumë të zakonshme në forum time.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Me siguri ju keni vendosur letra shumë të shkurtër maksimale për titullin atje (në qoftë se ajo është edhe më configurable). Pra, çfarë ndodh ajo që vbadvanced prerë titullin kështu nga (hapësirat e shtuar për të shmangur vlerësimin):
    [L angtitle = fr] Wii [/ l angtitle]
    mbetur vetëm
    [L angtitle = fr] W. ..

dhe vBET njeh thyer langtitle kështu që ajo e ka përfunduar atë dhe të përkthyer. Dhe e Google përkthimit për frëngjisht W. .. duket të jetë: W. ..

Kjo është ajo që me siguri ndodh. Nëse po - atëherë nuk ka ndonjë bug. vBET vetëm works fine, dhe ju vetëm prerë titull të shkurtër. Ju lutem kontrolloni tituj të tjerë të gjatë dhe të llogariten për të sa shumë shenja ata janë të prerë, të shikoni për konfigurimin e këtij gjatësi (ose kërkoni ekipi VBA).

Ju lutem konfirmoni nuk është shpjegim e përshtatshme dhe nuk keni nevojë për ndihmën tonë të ardhshëm në këtë çështje

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Problemi është Vbet, këtu është shembull tjetër me të auto vBets përkthyer dhe një të rregullta:

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    Problemi është Vbet, këtu është shembull tjetër me të auto vBets përkthyer dhe një të rregullta:

Ju lutem vini re se [l angtitle = fr] merr 14 shenja, kështu që ka [l angtitle = fr] i. .. bën atë të 15 karaktere nga titulli origjinal

Në titullin tuaj: [Guida] Hape lirë e... nëse nuk është llogaritur [Guida] (Mund të jetë disa nuk prefix title) pastaj nga titulli qëndron ju 13 karaktere. Nuk jam i sigurt pse jo 15 - ndoshta algorithm merr disa ekstra për prefikset.

Për mua kjo duket si situata e përshkruar më parë. Por ne mund të kontrolloni me lehtësi atë. Ju lutemi të:
    1. Open File / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Gjej të:
    PHP Code:
    $output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    3. Koment ajo - në mënyrë të zëvendësojë të:
    PHP Code:
    //$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    4. Ngarko foto në server dhe të kontrolloni faqen tuaj nuk e përkthyer aty ku ju shohin atë (të keni hyrë brenda në rast të cache mysafir përdorur)

Ju lutem tregoni se si do të duket pastaj. Pas kësaj undo ndryshimet.
    Fundit edituar nga vBET; 25-06-1022:25.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Në titullin tuaj: [Guida] Pa pagesë Hape e. .. nëse nuk është numëruar [Guida] (mund të jetë disa nuk prefix title) pastaj nga titulli qëndron ju 13 karaktere. Nuk jam i sigurt pse jo 15 - ndoshta algorithm merr disa ekstra për prefikset.
    [Guida] nuk është një prefiks kjo është pjesë e titullit e cila ka 57 shkronja duke përfshirë edhe hapësira.

Ju lutem vini re se [l angtitle = fr] merr 14 shenja, kështu që ka [l angtitle = fr] i. .. bën atë të 15 karaktere nga titulli origjinal
    14 karaktere (BBcode)
    +
    10 karaktere, duke përfshirë hapësirat (emri titulli)
    =
    24 karaktere (total)

kështu që problemi është në vBet

1. Open File / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Gjej të:
    PHP Code:
    $ Output = & vbet_parseTitleGlobally ($ output, i vërtetë);
    3. Koment ajo - në mënyrë të zëvendësojë të:
    PHP Code:
    / / $ Output = & vbet_parseTitleGlobally ($ output, i vërtetë);
    4. Ngarko foto në server dhe të kontrolloni faqen tuaj nuk e përkthyer aty ku ju shohin atë (të keni hyrë brenda në rast të cache mysafir përdorur)

Ju lutem tregoni se si do të duket pastaj. Pas kësaj undo ndryshimet.
    Unë do të duhet të prisni derisa një tjetër fije auto përkthyer duket

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Bërë vetëm disa pas testit, pra Kopjo kete një që ju përshkruar në fillim.

Ju lutemi të bërë këtë konfirmim - ne do të ju pyes për detaje qasje, kontrolloni atë dhe për të zgjidhur kur ne do të merrni konfirmimin se nuk është e prerë vetëm për titull të vlerës shumë të shkurtër

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ende në pritje për konfirmim

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

nuk punojnë, le të themi se para i mori I. .. tani unë të marrë [L angtitle = sk] I. ..
    Fundit edituar nga mario06; 07-07-1009:18.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    nuk punojnë, le të themi se para i mori I. .. tani unë të marrë [L angtitle = sk] I. ..
    Kështu si ju shoh se jeni alrady keni të prera në të shkurtër të tilla. Kjo nuk është shkaku vBET - ju lutem provoni me dissabling vBET - ju do të merrni të njëjtën gjë. Çështja është për shkak mod tuaj ulje titullin për të shkurtër të tilla ...

Ju lutem konfirmoni se me vBET dissabled ajo është ende aq e shkurtër ([L angtitle = sk] I. ..) Dhe gjithashtu në rast të tillë, ju lutem gjeni konfigurimit për mod tuaj që do të lejonte për të bërë këtë prerje më të gjatë ose të kërkojë stafit të vBadvanced për të ftilluar ju me këtë çështje.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

nëse i thjesht redakto titullin copy / paste me titullin pastaj punon kështu që është e vbet të lidhur.
    Fundit edituar nga mario06; 14-07-1004:16.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •