I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 4 123 ... I funditLast
Results 1 te 10 e 33

Thread: Problem

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Problem

Na vjen keq për postin e dyfishtë.

Kam nevojë urgjente për ndihmë. Pas upgrade kam këtë gabim në krye të forumit tim:

Warning: array_merge () [function.array-bashkojë]: Argument # 1 nuk është një koleksion në [rrugën] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

My forum tërë messed up plotësisht. Për disa arsye ndodh kjo vetëm nëse nuk është futur me emrin tuaj Pra, për mysafirët. Nëse keni hyrë në, çdo gjë është e mirë.

EDIT: OK e kuptova se pas kam me aftësi të kufizuara 'Full Cache dokumentit për mysafirët (BETA!)' Përdor çdo gjë është e mirë. Pra, nuk duhet të jetë diçka e gabuar atje. (Dhe unë u chmod 777-R vbet_guestcache)

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

këtu mund të ju paste url to forum tuaj? Unë do të doja të kontrolluar atë.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë kam kthyer Cache të plotë dokumentit për mysafirët off. Përndryshe forum ime është thyer tërësisht. Unë kam shumë anëtarë dhe vizitorë online për të edhe këtë radhë për 5 minuta mate. Më vjen keq.

CreativX - Mundësuar nga vBulletin

EDIT: lol .... vjen keq, unë vetëm pashë që ju jeni të stafit. Më lejoni të dini se kur ju mund të shikoni atë, dhe unë do të mundësojë cache ftuar përsëri.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Mos e hapni atë ende, Ne do të përpiqemi për të zgjidhur atë pa përdorur forum tuaj.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

OK, e mirë për të dëgjuar. Duke pritur për zgjidhje!

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok, sorry per kete problem, kjo është ende functionality BETA.

Gjithashtu ju lutem parë të përpiqet vetëm për të hequr filen e duhur cache (ju do të gjeni atë në / vbet_guestcache / en / directory - ju duhet të njohin atë me emrin -. Saj jo vetëm të heqë të gjitha dosjet përfshirë aty Ndoshta Faqja e gjeneruar vB vetëm të tillë për disa arsye dhe vBET kopje e ruajtur atë dhe tani ajo është treguar rezultat kopje e ruajtur.

Pas kësaj vetëm të kthehet në këtë funksionalitet.

Në qoftë se kjo ndodh përsëri pas pastrimit cache - na dërgoni detajet akses (qasje për CP tuaj Admin dhe FTP) dhe ne do të zgjidhë atë.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 23-06-1014:44.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

filen e duhur cache
    Na vjen keq por ajo që është emri për këtë skedë unë duhet të heq?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Çdo gjë ... dikush?

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

fshini të gjitha fotografi në këtë dosje. Nëse kjo nuk funksionon më dërgoni PM me të dhënat qasje në forumin tuaj (s) FTP

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Detajet FTP dërguar!

Faqe 1 e 4 123 ... I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments