I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 5 FirstI parë 1234 ... I funditLast
Results 11 te 20 e 43

Thread: vBET 3.3.4 lëshuar

Junior Member
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    5

Upgraded pas ngarkesës problemi server

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    38

A ka dikush ndonjë ide se si i madh cache fotografi mund të merrni para se ai ka një ndikim negativ në punën?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    I dont kuptoj këtë cache file, pse do të keni nevojë për një sasi 2, kryesore tashmë arka faqe dhe më të reja vetëm kur përmbajtje të re është shtuar, kështu që pse cache atë për 1 orë përsëri, shpjegimin tuaj është e vështirë për t'u kuptuar.
    Baza e të dhënave cache arka përkthime vetëm. Përmbajtja nuk tërë HTML. Pra, kur disa faqe përkthyer është gjeneruar, pastaj faqen e parë normale është krijuar dhe pas kësaj ajo është parsed dhe përkthyer. Gjatë DB cache përkthimi është përdorur dhe dënimet e përkthyer janë marrë nga atje. Vetëm dënimet - Nuk HTML gjithë, sepse çdo herë mund të jetë përkthime të ndryshme (p.sh. privilegje të ndryshme të përdoruesve, përmbajtjen e ndryshuar). Një faqe HTML mund të ketë qindra dënime të përkthejnë - vBET merr përmbajtje në mes të HTML tags. Thanks DB cache ato përkthime nuk duhet të merren çdo kohë nga Google - ajo që konsumon shumë kohë - në vend të kësaj, ata janë marrë nga DB tuaj lokale. Still - Faqja normale duhet të jetë krijuar dhe pas kësaj përkthyer.

Cache të plotë dokumentit për mysafirët punon vetëm për mysafirët. Faleminderit se ne nuk duhet të shqetësohen që përdoruesit kanë privilegje të ndryshme dhe të shohim gjëra të ndryshme. mysafirët do të shohim të njëjtën përmbajtje. Për shkak të kësaj ne nuk duhet të kuptoj rezultat dhe përkthyer atë pjesë-pjesë çdo herë - mund të thjesht të bëjë atë një një kohë dhe sasi të prodhimit të plotë HTML. Pra, në këtë rast faqe të plotë nuk është një kopje, ose kopje përmbajtja është shumë e vjetër, atëherë përkthimi normale ndodh - ashtu si përshkruhet më parë. Por këtë herë në fund prodhimit të shumë të plotë HTML është shkruar për të file. Kështu që herën tjetër kur të njëjtën kërkesë vjen nga mysafir ne nuk gjenerojnë edhe përmbajtja normale page - ne thjesht lumë të ftuar tashmë skedar HTML kopje e ruajtur. Kjo është arsyeja pse ne kurseni shumë SQL queries, CPU dhe kujtesës. Ne vetëm japim tek përmbajtja përdoruesit nga file statike. Kjo është arsyeja pse ajo është e rëndësishme për të përcaktuar se sa kohë ky do të jetë e vlefshme cache. Sepse, nëse diçka do të ndryshojë - pas dmth të reja do të mbërrijë në fije, atëherë mysafirët nuk do ta shohin këtë post të ri deri në dosjen tashmë të kopje e ruajtur skadon. Pas kësaj, gjatë kërkesës tjetër, faqe përsëri normale do të krijohen, të përkthyera, si dhe kopje e ruajtur - dhe kjo mysafirët përmbajtje të do të shihni p.sh. për një orë (configurable). Ata nuk do të shohin ndonjë ndryshim deri në fotografi kopje e ruajtur skadon përsëri. Sigurisht përdoruesit tuaj do të shohin çdo gjë, sepse ajo punon vetëm për mysafirët (kështu për robots gjithashtu, sepse robots zvarritje forumin tuaj si mysafirë).

Ju lutem tregoni e bëri atë të ndihmojë dhe në rast të ndonjë pyetje thjesht pyesni - ne me kënaqësi do të përshkruar më

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga linuxtuts View Post
    Mate Super!

Thanks a million,

Mallkuar: Mendim kjo ishte për 4.0.x. .. Best mënyrë ose pse ... Nuk mund të prisni për versionin 4.0.x.
    Ajo do të jetë, do të jetë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    Si mund ta redaktoj CSS e flamujve, ju lutem, duhet të ndryshojë mënyrën se si të shfaqin si duket e çuditshme si është.
    në dosjen e /images/vbet/flags/vbet.css
    Ju lutem përshkruani më mirë çfarë do të thotë "çuditshëm", - ndoshta ne do të mund të ju ndihmojë. Gjithashtu ne këshillojmë për të përdorur për gjëra të tilla Firefox me plugin Firebug - ai do të lejojë që t'ju tregojë saktësisht cilat janë stilet CSS përdorur për elemente të caktuara. Kjo është me të vërtetë e dobishme

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga steve View Post
    Është aktualisht në dispozicion të konsumatorëve mbështetje? Ky update e fundit është shkaktuar përcjellim sythe dhe kam nevojë për asistent urgjentisht.
    Ne morëm email-it tuaj dhe kontrolloni atë. Ne nuk mund të riprodhuar në serverin tuaj. Ju mori përgjigjen me pyetje në lidhje me URL të saktë të cilat kanë këtë lak. Ju lutem kontrolloni atë dhe përgjigje atje

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga wowglider.de View Post
    Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    No udhëzimet e instalimit (ose udhëzime upgrade)?
    Original text
    Standard. Vetëm sigurohuni që ju bëjnë të gjithë. Mostly përdoruesit nuk doni të ngarkoni imazhe përsëri - ju duhet të në këtë version. Tani ne kemi një imazh për të gjithë flamujt. Nëse ju nuk e bëri përditësimin e plotë ju do të shihni flamujt e thyer.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga hotslot View Post
    Ya pse jemi përditësimin VB sende 3 kur vb4 saj. tani.

vijnë më vbet ne duhet të merrni vbet modernizuar për VB 4 të parë!
    Unë e di se versionin e tij për të gjithë është më e rëndësishme Dhe ne nuk duam që të argumentojnë me atë Në këtë rast vBET3.x është më herët për arsye shumë të mirë: CILESI. Ne add functionality të reja të rëndësishme (Cache të plotë dokumentit të Vizitorënë këtë version, dhe ajo ishte shumë më e lehtë për të shtuar se në vB3, sepse nuk ka Friendly URLs, dhe ne të përkthejë vetëm fije Url për vBSEO. Në rastin e vB4 ajo është më e komplikuar - Friendly URLs duhet të mbështeten, dhe ne përkthehet shumë më shumë lloje të Url. Vënien e saj të parë në vB3. na lejohet për të provuar atë shumë mirë në të vërtetë forume, kontrolloni se ai është duke punuar mirë, ndoshta do të tregojnë disa bugs para se të shkoni për të vB4. Dhe pasi ne jemi completly i sigurt se ajo është e gjitha e mirë, ne ende kemi për të shtuar në vB4 plotësuese mbështetje (Friuendly Url, më translted URLs). Kjo është arsyeja pse në këtë kohë vBET3.x është më herët dhe ende kemi nevojë për 2 javë për vBET4.x. Dhe faleminderit që ju do të merrni zgjidhje të cilat kanë cilësi shumë të mirë, ewen në qoftë se ajo është më e komplikuar thatin rastin e vB3

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga rootksk View Post
    Upgraded pas ngarkesës problemi server
    Ju lutemi të hapur temë të re në pjesën problemeve dhe përshkruajnë atë më tepër.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga steve View Post
    A ka dikush ndonjë ide se si i madh cache fotografi mund të merrni para se ai ka një ndikim negativ në punën?
    Nuk duhet të ketë gjë të tillë si ndikim negativ për shkak të performancës cache file. Kjo është për shkak se cache dokumentit nuk rritet ... Ne krijojmë skedar të veçantë për çdo URL kërkesës. Pra, çdo fotografi cache është thjesht statike skedar HTML (output cached për kërkesë). Kur serveri juaj arka vBET më shumë dhe më thjesht të krijon fotografi të gjithnjë e më shumë. Pra, çdo herë kur fotografi të tilla është lexuar:
    1. Ajo është rezultat i lexuar vetëm për këtë të veçantë URL
    2. Ne edhe nuk e lexojnë atë të kujtesës - thjesht lumë atë të klientit duke përdorur funksionin PHP: readfile

Për shkak të se edhe nëse faqja juaj rezultati është me të vërtetë i madh - fotografi kështu cache është gjithashtu e madhe, ajo nuk do të ketë ndikim negativ të performancës, sepse ajo thjesht do të derdhet këtë fotografi e madje pa e lexuar të tërë atë në kujtesë. Pra, ju do të shihni përparësitë nuk disavantazhet.

Faqe 2 e 5 FirstI parë 1234 ... I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •