Unë plotësisht gove, duke e bërë llogaritë dhe dërgimin e 30 $
Unë plotësisht gove, duke e bërë llogaritë dhe dërgimin e 30 $
Nëse ju doni të përdorni shërbimin tonë të paguar dhe të na bërë të gjitha për ju në serverin tuaj, atëherë ju lutemi përdorni këtë link në vend porosinë: http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php
Por së pari - ju lutem, përdorni më lë të kuptohet. Shihni 2 postimet e para - ju thyen htaccess tuaj -. Ne ju dërgojmë një të përshtatshme. Ne ju ofrojmë mbështetjen tonë të lirë në internet nga ky forum dhe do t'u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja. Lutemi kini parasysh se vBET është projektuar për përkthime forum - dhe instalimi është i parëndësishëm. Ne e kuptojmë se integrimi me plugins të tjera, ose seksione jashtë forum mund të ndërlikuar, por është përshkruar mirë dhe ajo është duke punuar si ju mund të shihni në portalin tonë. Pra, ne ju inkurajojmë që të trajtojë këtë me udhëzim tonë, por natyrisht në qoftë se ju mendoni se është më mirë të japë atë në duart tona - ju lutem përdorni shërbimin tonë të paguar.
OK, updated htaccess forum. Unë do të shkoj përpara dhe të plotësoni në kërkesë si një marrëveshje e saj të madhe që ju djema në vend për të marrë këtë gjatë!
ok, Maybee pritjet e mia ishin të lartë, por ata u kthyen në flamujt në natën futboll e fundit. Çdo gjë tjetër ende punë doesnt
hello,
ne jemi duke punuar tani me forumin tuaj, kështu që ju lutemi mos të kthehet jashtë çdo options.
faleminderit
Ahh, të gjitha unë nuk u fik flamujt futboll si thats një vrasës. A nuk e shihni ju djema me radhë që nga 8 orë më parë!
ok, zgjidhen
çështje e cila nuk tregon flamurin jashtë root forum - zgjidh
çështje e cila nuk përkthehet faqet forumet dhe temat e - zgjidh
Ne kontrolluar forum, çdo gjë vepra të mira.
ende duke u lang dyfishtë në lidhje
/ Tl / sq /
gjithashtu ende kanë quajtur
Përkthime automatike mbështetur nga vBET 3.3.3
Dhe i paguar për të quajtur jo
ok, kam fshirë këtë 'përkthime automatike ..' string.
lidhur me çështjen e parë .. Ne do të kontrollojë atë.