I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Faleminderit për vbet, por i vini re disa probleme të çuditshme me cmps_index page

Banned
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    17

Default Faleminderit për vbet, por i vini re disa probleme të çuditshme me cmps_index page

Faleminderit për vbet, por i vini re disa probleme të çuditshme me cmps_index faqe.
    Unë kam f. time cmps_index.php riemërua në bindex.php. Por kur unë jam duke u përpjekur të klikoni trnalstor për shembull arabisht, është treguar një lidhje të prerë si

cili supozohet të jetë

Dhe kjo është e njëjtë për të gjithë përkthim. Çfarë duhet të bëj për të rregulluar këtë gabim. thanks in advance.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBET shkurtime index.php nga URL - kjo është arsyeja pse ju keni këtë çështje. Për doze ju lutem:
    1. Edit fotografi / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Gjej të:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Replace nga:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Ju lutem konfirmoni bën atë të ndihmojë. Ne do të përfshijë atë në lirimin e ardhshëm kështu që ju do të jetë i qetë për këtë gjatë rejat

Banned
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    17

Unë jam gabim. Kjo është index.php origjinal riemërua në bindex.php dhe cmps_index.php time për të index.php.
    My Translator në index.php (fillimisht cmps_index.php) duket se duke punuar mirë, por bindex.php (fillimisht index.php) nuk punon.

Dhe unë nuk mund ta gjeni këtë kodeve në / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if (rreme! == strpos ($ adresa, 'index.php') & & false === strpos ($ adresa, '/ archive /')) {
    $ Adresa = str_replace ("index.php','',$ adresë);
    }
    Kjo është ajo që i keni në / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if ($ indeksi = strpos ($ adresa, 'index.php')) {
    $ Adresa = str_replace ("index.php','',$ adresë);
    }
    Ju lutemi të përgjigjeni asap.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - ky kod që keni gjetur është një. Unë ju dha kodin nga versioni nuk lëshuar ende. Por nuk e përdorin atë - për shkak se çështja është diçka tjetër që ju të përshkruara në vendin e parë.

Rreth çështja e vërtetë. Së pari - sigurohuni që ai nuk është bërë nga disa settings Muslimanët (si rishkruhet me porosi ose diçka).

Kur ju do të jetë i sigurt se ajo nuk është Muslimanët, atëherë ju lutem AM URL juaj forum dhe detajet akses për Admin CP, Muslimanët CP dhe FTP - ne do të kemi për të kontrolluar atë në vend.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Për shkak se shkoi në Kryeministri - për të konfirmuar mund të nxjerrë të jenë të mbyllura?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Jo konfirmim - çështje e mbyllur. Në rast se ajo është ende aktive, ju lutem të përgjigjet këtu dhe do të jetë rihapur.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •