I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Jo përkthyer nga ndonjë gjë, por në anglisht?

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    8

Default Jo përkthyer nga ndonjë gjë, por në anglisht?

Works great përkthimin anglisht në çdo gjë tjetër ... Megjithatë, në qoftë se unë për të lundruar / forum / es /********** dhe pastaj pas në spanjisht, nuk konvertohet Mbrapsht në anglisht (apo ndonjë gjuhë tjetër).

Unë e kam vendosur:

Trego Teksti origjinal për Përdoruesi: Added by Javascript

dhe gjithashtu u përpoq opsione të tjera, por askush nuk duket për të punuar. Unë jam i sigurt se është pa kuptim diçka që unë jam duke bërë ....

Gjithashtu, unë nuk jam duke parë URL përkthyer, por unë jam në rregull me këtë tani për tani. (Duke përdorur Muslimanët)

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Së pari (rreth çështjes tuaj të dytë) - Lidhje që janë përkthyer, ju duhet të ndryshoni dy fotografi:
    1. FORUM_ROOT / përfshin / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / përfshin / functions_vbseo_url.php
    udhëzim të plotë që ju keni në do-nuk-upload folder (README) - Një pjesë e integrimit vBulletin (Integrimi me mods tjera)

Tani rreth çështjes kryesore (përkthyer): shkoni tek-> admincp-> vBET-> google
    Unë sugjeroj vendosjen e besim google Kur besim të denjë në zbulimin Language Google
    Ju mund të rregulloni nivelin e besimit - unë propozoj për të vendosur 0.1 (10%) në të besimit Zbulimi Language Google
    By default nëse ajo është 0,1 - kështu që nëse Google është të paktën 10% i sigurt për gjuhën mesazh atëherë do të shënojë vBET mesazh të ri nga lang BBCode automatikisht. Në qoftë se Google nuk do të jetë pa dyshim - mesazh qëndron ashtu siç është dhe admin mund ta update it dorë nëse është e nevojshme.

kërkohet, Ju duhet të dorë të ndryshoni postimet ekzistuese. Ju duhet të vendosni tekstin ekzistues në [lang] tags.
    çdo gjë është përshkruar këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 04-06-1022:30.

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    8

Përkthimi çështje: Unë marrë atë, nëse unë dua të postoni në spanjisht, unë mund të jenë në çdo gjuhë, duke përfshirë default, por duhet të vënë një [lang = es] BBCode rreth postin tim, atëherë, saktë? Dhe atëherë sistemi do të auto-të përkthehet në gjuhën çfarëdo (një herë të shtoj BBCode lang)?

ETA: humbura një hap në instruksionet vBulletin ... të gjitha punët tani .. JU FALEMINDERIT ******

Një gjë të vogla dhe jam i pyesin nëse kjo është në rregull .. duke kërkuar në një fije tani .. Titulli është:

Realmente bueno nueva característica .

URL përfshin i accented ... është se në rregull në google etj?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Fundit edituar nga widotcom; 05-06-1000:12.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

nuk është në rregull (caracter% C3% ADstica)

Pleae sigurohuni që ju bërë të gjitha konfigurimet e nevojshme të vBulletin (dhe Muslimanët nëse keni) të përshkruara në readme.html në paketën e instalimit. Nëse ju nuk e keni, atëherë ju mund të keni probleme me karaktere disa gjuhë.

përkthimin problem: në qoftë se keni vendosur "Trust Google, kur rezultati është i denjë të besimit" mesazh i ri do të vihet automatikisht në lang BBCode, por ju duhet të vdes postimet e vjetër në këtë tag.
    Nëse ju shkruani në gjuhën amtare forum ky tekst nuk do të jenë të paketuara në një tag.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 07-06-1015:34.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

oh, unë jam i keq ..

Kjo nuk është një çështje. Mundohuni të shikoni këtë link në një browser (Opera, Firefox),
    duhet të përkthehet si duhet.
    Kjo është një çështje browser. Google crawls këtë link saktë (me shkronja).

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •