I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Translation sporadike

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    8

Default Translation sporadike

Nuk jam i sigurt nëse kjo është titulli më të mira lol shpresojmë se unë mund ta shpjegoj këtë më mirë

Çdo aq shpesh kur unë apo gjymtyrët e mia të bëjë një post it postimet sikur e kemi postuar në një gjuhë tjetër (kur të shkoj për të redaktuar atë që thotë [lang = nl])

Kjo nuk ndodh një shumë kështu që unë mendoj se e bën të vështirë për t'u përcaktuar, por deri tani ka ndodhur rastësisht, ndërsa ne të gjithë jemi postimi në gjuhën angleze dhe është gjithmonë në të njëjtën gjuhë (flamurin holandeze)

Oh dhe unë vetëm vënë re titullin e ka këto në atë shumë [langtitle = nl]
    Fundit edituar nga vBET; 10-06-1013:23. Arsyeja: BBCode korrigjuar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të na jepni disa shembuj të saktë - teksti i saktë i cili është përdorur. Dhe çfarë është zbulimin tuaj gjuha vendosjen? Ju lutem vini re se është që ju jeni duke përdorur Google Google ndonjëherë mund të jenë të hutuar dhe të bëhet njohja e gabuar (zakonisht për tekste shumë të shkurtër, ose kur fjalët në 2 gjuhë janë në të njëjtin mesazh). Në këtë rast nuk ka asnjë bug në të gjitha-ajo nuk varet nga ne - është Google. Megjithatë ju mund të konfiguroni si duhet të jetë i sigurt Google për të shtuar vendosjen e gjuhës.

Ju lutem tregoni ju ende nevojë për ndonjë ndihmë në çështjen e përshkruara këtu
    Fundit edituar nga vBET; 10-06-1013:24.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pa përgjigje - konsiderohet zgjidhur. Ju lutemi vini re këtu në qoftë se duhet më shumë ndihmë

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    8

Gah, unë jam aq i keq ... për disa arsye unë nuk gjithmonë të marrë njoftime tim nga këtu lol dhe unë kam qenë zënë në mënyrë që kjo çështje shkoi gjatë rrugës deri sa mbajtur shfaqen përsëri lol

Unë jam bashkëngjitur një screenshot nga hera e fundit ka ndodhur, kjo në lol PM

Zbulimi Gjuha përcaktimit është Trust Google, kur rezultati është besim të denjë

Cili vendosjen do të rekomandojë më të mira për këtë vend?

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •