I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Një tjetër histori suksesi

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    34

Default Një tjetër histori suksesi

Unë kam pasur vetëm plugin të instaluar për të si 10 ditë (versionin e paguar), dhe tashmë kanë dyfishuar sasinë e vizitorëve normale. Dhe ajo mban në rritje nga dita në ditë.

Disa nga mi faqet ulje të lartë janë tani më shumë popullore dhe më të vizituar në gjuhë të tjera ... se sa në gjuhën time e albumit angleze.

U deshën rreth 2 deri 3 ditë për të godet nga vende të tjera për të filluar shfaqen ngadalë. Por ditët e fundit dy ata kanë qenë në rritje në mënyrë dramatike.

Kam instaluar Muslimanët si dhe, dhe gjithashtu ju rekomandojmë që për të tjerët. Aq e rëndësishme e saj që të ketë fjalë kyçe titullin në URL tuaj si dhe duke përfunduar me. Html. Unë nuk e kanë provuar 4,0 optimization vBulletin metodën URL, kështu që unë nuk jam i sigurt se sa mirë që e punon.

Një gjë e di me siguri, ju do të shihni shumë pak rritet trafiku fjalen qoftë se faqet tuaja nuk janë SEO optimizuar dhe ende të përfundojë në. Php

Gjithashtu, nuk kam ndryshuar për herë te Sitemap Muslimanët e mia që të përfshijë gjuhë të tjera. Infact Unë me aftësi të kufizuara Sitemap vBulletin krejtësisht në mënyrë që Google ngadalë të mund të zbulojnë çdo gjë më vete. Siç ka bërë të saktë. Ju nuk keni nevojë të paraqesin faqen tuaj të versioneve të ndryshme google ose ... Ajo do të gjeni përmbajtjen tuaj automatikisht dhe vendin e saj në motor të përshtatshme e tyre të kërkimit. (Google Kina, Google India, etj)

Hits ishin rritur aq shumë ditët e fundit dy që unë kam për të çaktivizuar "Kush është në linjë"Dhe karakteristika të tjera kozmetike për vBulletin për të mbajtur ngarkesën në server poshtë.

Michal është një gjeni dhe kjo plugin shkelma ass.

Bug vetëm unë u përplas kur instalimi ishte se unë kam një version 'të markës lirë "e vBulletin. Kështu që kur kam hequr drejtat e autorit, ajo messed me funksionalitetin e vBet si. Por të gjithë është mirë tani dhe stafit këtu më ndihmoi të zgjidhur.

PM per url.
    Fundit edituar nga VGF; 01-06-1016:22.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    34

Pak pas një muaji të pasurit this plugin të instaluar, unë jam ende duke parë për një të rritur trafikun e 75% nga më parë.

Duke patur parasysh ne kemi qenë tashmë po mijëra vizitorë çdo ditë para se të instaluar këtë plugin, unë do të konsideroj këtë një sukses i madh.

Kompani të tjera si Muslimanët tha se do të jetë vetëm një kulm të përkohshëm të trafikut për një javë apo 2 dhe thats gjitha .... mirë, ata e kishin gabim.

Nga rruga, nuk e mërzit duke u përpjekur për të marrë këshilla të mira prej tyre në lidhje me këtë plugin, ata kanë qenë kundër tij për më shumë se një vit tani .... ndoshta për shkak se i mërzitur e tyre ata nuk e shpiku atë ..

vBet gurë!

Banned
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    1

Text automatically translated from: Arabic to: Albanian
    Translated text
    Unë jam i lumtur për të dëgjuar këtë
    Original text

Junior Member
    Antarësuar