I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Sitemap problemet dhe për të zvogëluar numrin e rezultateve në adresën google faqen

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    31

Default Sitemap problemet dhe për të zvogëluar numrin e rezultateve në adresën google faqen

Text automatically translated from: Vietnamese to: Albanian
    Translated text
    Para se të, kam përdorur versioni i lirë 2.3.10. Pra, nuk e lexojnë udhëzimet nuk ka shtuar operacionit përkthimi sitemap Sitemap Generator për Muslimanët si udhëzues këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Megjithatë, dhe unë shoh indeksin e sitemap në google që ka rritur me shpejtësi. së bashku me informatat më të adresave në dispozicion në rezultatet e google rritur ndjeshëm. Tani unë blej licencës vBET dhe instaloni atë. Unë kam manual me Muslimanët Sitemap Generator si udhëzimet e mësipërme. Dhe unë shoh parametrat faqen e indeks (indeksi URL) mbi sitemap dhe rezultatet aktuale vonuar n Google një rënie të vogël.
    - Çfarë do të dështojë apo jo?
    - Një problem tjetër në Google mjet webmaster që kam gjetur ngarkimit schematics shpejtësia faqe është ngadalësuar shumë. Listat rritje. version tregtare ishte e qartë më të shpejtë të shërbimit. Por a është më e faqe serioze?
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

në lidhje me pyetjen e dytë:

vbet nuk ka të bëjë me kohën e shkarkimit Sitemaps.
    ndoshta në qoftë se ju nuk integrohen sitemap tuaj para se - kjo mund të jetë një arsye.
    Nëse ju të integrohen sitemap vetëm tani - sitemap është shumë më e madhe dhe shkarkimit është më i ngadalshëm.

për pyetjen e parë, unë nuk e kuptoj se çfarë saktësisht është çështja. A mund ta shpjegoni?
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 03-06-1011:02.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Asnjë përgjigje. Unë të ndryshojë statusin e fije për të zgjidhur.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •