OK, OK, kam instaluar pa gabime, por ky ishte një problem, ju lutem më ndihmoni Warning: set_time_limit () [function.set-afati kohor]: Nuk mund të afatit kohor të përcaktuar në mënyrë të sigurt në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions.php on line 148 Si mund të ndihmojë Acill web: heroesuo.net / forum
oh. A keni një problem e kam hasur për këtë version të lirë. Ky gabim ndodh kur serveri juaj ka për të = Safe Mode me radhë. Programi i përkthen ato në mënyrë të sigurt = off. Kështu që ju mund të shtoni kod për të konfiguruar htacess këtë të çaktivizuar atë: php_flag safe_mode off Problemi do të zgjidhet së shpejti - Një mori e kontrollit të ndaluar nëpërmjet safe_mode fotografi htaccess.. Kjo është php_flag safe_mode off nuk do të funksionojë. Kështu që mund të kenë nevojë të lidhen me punëdhënësit tuaj të presë për të zgjidhur atë problem. - Por ka një problem, kur kam dëgjuar për menyren e sigurt = off, potencial për hack e lartë. Pra, si mund të zgjidhin këtë problem nuk është vBET admin
Fundit edituar nga haiduongbk; 29-05-10 në 01:59.
Vetëm të fikur mënyrë të sigurt Code: safe_mode = off http://www.vbenterprisetranslator.co...aq.html#post15
safe_mode = off
View Tag Cloud
Rregullat e Forumit