I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 4 FirstI parë 1234 I funditLast
Results 21 te 30 e 32

Thread: Shtesë parsing langtitle çështje

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Nevermind-gjetur një tjetër: tituj të përkthyera PM nuk janë parsed në titujt e faqeve të private.php

Fixed duke shtuar një plugin at private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Unë me të vërtetë nuk mund të riprodhoni këtë çështje në serverin tonë. Unë dyshoj se ju nuk keni të instaluar siç duhet vBET 3.3.3 - ju lutem kontrolloni atë. Ne kishim shumë herë çështje që klientët tanë të vetëm të ngarkuar fotografi të reja dhe të harruar të importit të produkteve të reja file ose e kundërta. A e keni kontrolluar bën ekzekutimin e funksionit vbet_global_complete ekzistojnë në vendin e përshkruar? (# post3137 http://www.vbenterprisetranslator.co....html)

Gjithashtu ne jemi duke forumet tona tani në version 3.3.4 beta vBET, kështu që mund të jetë që bug ekzistojnë në 3.3.3 dhe ne tashmë fixed it (nuk e mbani mend se). Ende-Ju lutem konfirmoni që instalimin tuaj aktuale është në rregull - përditësimin e mirë për të bërë 3.3.3 përsëri.
    Fundit edituar nga vBET; 15-06-1000:00.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Dhe një tjetër:

Unë nuk mund të gjejnë një mënyrë për të zgjidhur këtë me anë të plugins. Në vend të kësaj, kam shtuar këtë kod për të usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Direkt më poshtë
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Nëse kjo faqe është duke përdorur global_complete grep, atëherë kjo duhet të trajtohet në vBET 3.3.3 - ju lutem shikoni mëparshme përgjigje për këtë. Nëse global_complete nuk është përdorur - pastaj të ndryshojë këto fotografi do të jetë e nevojshme ose ju mund të shtoni atë në disa goditje nëse ekzistojnë disa në këtë faqe.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Dosjen time produktit dhe të gjitha dosjet PHP janë treguar si v3.3.3, pasi ata duhet të jenë. Megjithatë, unë kam ndryshuar shumë fotografi dhe kanë mjaft disa plugins të instaluar në forum time, kështu që është disi e mundshme që mund të ketë një konflikt.

Unë kam vënë re se koha e ekzekutimit në grep global_complete është 1000. A nuk duhet të jetë kjo më e lartë për të shmangur konflikt me plugins të tjerë?

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë e kam konfirmuar praninë e funksionit parsing globale. Unë me shumë kujdes të modernizuar në 3.3.3, kështu që unë dyshim se përmbajtja fotografish mund të jetë një çështje këtu. Megjithatë, unë nuk shoh asnjë të mete të tjera, kështu që unë mendoj se jam i mirë për momentin.

Unë jam gjithashtu i lumtur të them se performanca e vBET e goditi në serverin tim është i papërfillshëm, kështu që unë nuk mund të përmirësimit 3.3.3 fundit për shkak të numrit të lartë të Përshtatje / fixes të punës që unë kam zbatuar të mi. Me 800 online, unë kam pasur ngarkesa server poshtë 1,00, dhe me 1.200 online, ata ishin rreth 3,00. Jo keq për një server të dyfishtë magji-core Xeon, unë mendoj!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë mendoj se shumë!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë kam gjetur që ne me të vërtetë kishte një bug atje. Global parsing langtitle ishte brenda të kushteve të panevojshme kështu që jo gjithmonë u vlerësua. Kjo është korrigjuar tashmë dhe do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Ju lutem mund të postoj një doze për këtë? Unë nuk mund të përmirësuar për tani 3.3.4

Unë jam guessing se gjendja e panevojshme, është një më poshtë:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Çka të ju mbajë me update?

Unë do të shikojmë në se SVN për të parë çfarë ndryshime është bërë për të zgjidhur çështjen, por ende - do t'ju duhet lirimin e fundit e parë të jetë në gjendje për të bërë doze në qoftë se ne publikimin e saj.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë kam bërë disa ndryshime në kodin me kalimin e kohës, dhe kam harruar se ku dhe pse. Unë nuk dua të jem thyer gjëra që tashmë punën!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi vini re se ne nuk jemi përgjegjës për kodin ndryshuar nga klientët tanë - ne nuk janë të thjeshta në gjendje të bëjë këtë. Nëse ndryshimet juaj është sipas fixes tonë të shpejtë atëherë ju mund të jenë të qetë - ata që do të përfshihen në lirimin e ardhshëm kështu që çdo gjë do të jetë në rregull. Nëse keni bërë disa ndryshime të tjera të kodit, atëherë ne këshilla për të shkruar disa dokument i cili do ju udhëzojë në lidhje me hapat tuaj personale shtesë gjatë updates - përndryshe ju do të qëndrojë me versionin vBET vjetër, sepse ju o nuk e dini se çfarë dhe çfarë për ju ndryshuar.

Ju lutem vini re se kam gjetur atë që ndryshimet janë të nevojshme për të zgjidhur këtë çështje, por unë nuk mund të botojë të rregullojmë Quik në forum (sepse ajo përfshin brenda thyer BBCode). Pra pelase pyes për atë me e-mail (contact@vbenterprisetranslator.com) dhe unë do të dërgoj atë për ju atje.

Faqe 3 e 4 FirstI parë 1234 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •