I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 4 FirstI parë 1234 I funditLast
Results 11 te 20 e 32

Thread: Shtesë parsing langtitle çështje

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të qasjes në detaje PM FTP, Admin CP dhe Muslimanët CP. Që ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë në anën tonë, ne kemi për të parë atë në serverin tonë.

Ju lutemi të prish ndryshimet tuaja para se të na jepni detaje qasje (ne duhet të shohim çështjen për të diagnostikuar atë) - ju mund të bëhen kopje e dosjeve të lehtë të sjellë atë përsëri.

Siç kam shkruar vBET 3.3.3 duhet të analizoni langtitle në nivel global, në këtë moment unë nuk jam në gjendje të them që e bën atë është një bug, konflikti me një tjetër plugin, ose të gabuar vBET update.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë jam udhëtojnë jashtë vendit këtë javë, dhe nuk do të jetë në dispozicion për të trajtuar çdo çështje backend website, përveç atyre të postuar këtu në forum.

A mund të më tregoni se ku në kodin tag është parsed globalisht? Unë pastaj mund të marrin një sy dhe le të dini nëse mund të shihni se pse është e humbur zona të caktuara.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Open File: / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

dhe të kërkoni për vbet_global_complete nuk ka funksion përdoret vbet_parseTitleGlobally (Nga / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Thanks! Unë do të hetojë këtë.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë kam gjetur një më pak në navbits në inlinemod.php dhe postings.php.

A mund të riprodhojnë këtë sjellje në këtë faqe, p.sh. kur redaktimi një fije përkthyer?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Gjatë edicionit kjo është në rregull për të lënë atë. Ju duhet të shikoni tekstin origjinal të jetë në gjendje për të redaktuar atë. Kjo është arsyeja pse parsing është i aktivizuar në faqen botim. Ajo duhet të punojnë në këtë mënyrë dhe kjo është e dëmshme - Google vizitorëve dhe të tjera të parë tekstin e miratuar, e jo gjatë edicionit

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

A çështja ende ekziston? Çfarë do të statusit?

Ne jemi përgatitur për lirimin e të reja dhe duan për të zgjidhur të gjitha çështjet. Nëse keni gjetur se ajo ishte një konflikt - ju lutem konfirmoni. Nëse ju nuk mund të trajtojë atë - ju lutem detajet qasje PM, kështu që ne do të jetë në gjendje për të kontrolluar atë dhe në rast të bug përfshijnë zgjidhje në lirimin e ardhshëm.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë e kam shtuar parsing dorë në vende të listuara në këtë temë. Nuk ka probleme më të dukshme parsing.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Nevermind-gjetur një tjetër: tituj të përkthyera PM nuk janë parsed në titujt e faqeve të private.php

Fixed duke shtuar një plugin at private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Fundit edituar nga moman; 14-06-1016:14.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Dhe një tjetër:

Unë nuk mund të gjejnë një mënyrë për të zgjidhur këtë me anë të plugins. Në vend të kësaj, kam shtuar këtë kod për të usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Direkt më poshtë
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Fundit edituar nga moman; 14-06-1016:17.

Faqe 2 e 4 FirstI parë 1234 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •