Jo, kjo nuk mund të demonstrohet këtu, sepse ju nuk përdorni opsionin Muslimanët që të përfshijë titujt thread në lidhjet e ardhshëm / mëparshme (ata treguar direkt nën redaktor përgjigje të shpejtë). Ju do të duhet së pari për të mundësuar opsion.
Jo, kjo nuk mund të demonstrohet këtu, sepse ju nuk përdorni opsionin Muslimanët që të përfshijë titujt thread në lidhjet e ardhshëm / mëparshme (ata treguar direkt nën redaktor përgjigje të shpejtë). Ju do të duhet së pari për të mundësuar opsion.
OK kështu - ne e dimë tani se si për të riprodhuar atë. Ne do të kontrollojë atë në shkallë tonë provë dhe kërkojnë për zgjidhje të tjera. Faleminderit e madhe!![]()
Na vjen keq, por ne nuk mund të riprodhoni këtë problem.
Ne testuar atë në 3.5.0 dhe 3.3.3 vBulletin vBET. Cili versionet keni?
Ju lutem sigurohuni që ju keni instaluar versionin e fundit vbet (nëse keni përdorur atë)
ajo që për përditësimin product_vbenterprisetranslator.xml nga do-nuk-upload dosje?
Unë jam duke përdorur vBET 3.3.3 dhe 3.3.2 vBulletin. Tags langtitle e mia nuk janë duke u parsed në faqen e statistikat profilin e as tani, duket. Mjaft e çuditshme!
Për të rregulluar parsing e langtitle nën skedën "statistikat" profili (ku ai thotë se "postimi i fundit: ..."), Unë e bëra këtë ndryshim në class_userprofile.php:
Gjej të:
Replace:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Nuk ka asnjë mënyrë tags janë duke u analizuar globalisht, si ndryshe ky ndryshim nuk do të jetë e nevojshme. Ka gjithashtu ka grepa në këtë dosje klasë.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Ju lutemi të qasjes në detaje PM FTP, Admin CP dhe Muslimanët CP. Që ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë në anën tonë, ne kemi për të parë atë në serverin tonë.
Ju lutemi të prish ndryshimet tuaja para se të na jepni detaje qasje (ne duhet të shohim çështjen për të diagnostikuar atë) - ju mund të bëhen kopje e dosjeve të lehtë të sjellë atë përsëri.
Siç kam shkruar vBET 3.3.3 duhet të analizoni langtitle në nivel global, në këtë moment unë nuk jam në gjendje të them që e bën atë është një bug, konflikti me një tjetër plugin, ose të gabuar vBET update.
Unë jam udhëtojnë jashtë vendit këtë javë, dhe nuk do të jetë në dispozicion për të trajtuar çdo çështje backend website, përveç atyre të postuar këtu në forum.
A mund të më tregoni se ku në kodin tag është parsed globalisht? Unë pastaj mund të marrin një sy dhe le të dini nëse mund të shihni se pse është e humbur zona të caktuara.