U zhvendos në mete seksion. Ne do të kontrollojë atë dhe të japin doze nëse ajo do të jetë e lehtë për të përshkruar
Unë kam qenë vetëm duke u përpjekur për të riprodhuar këtë çështje. Pa sukses. Unë bëra hyrje e re blog, por nuk e miratojnë atë të shkojnë vetëm për vrojtim. Në preview ishte opaqued me lang BBCode atë që pritet. Kur kam vendosur preview përsëri ajo ishte vetëm gjobë në të duhet të jetë. Ndoshta unë jam duke u përpjekur për të riprodhuar atë në mënyrë të gabuar, ose nuk e kuptuan këtë çështje. Mendova se çështja ka të bëjë me shtimin e lang BBCode kur është shtuar tashmë. Por unë nuk shoh asnjë sjellje të tillë.
Ju lutem vini re se nëse jeni të shkruani mesazhin dhe duan të preview do të opaqued nga lang BBCode në përputhje me strategjinë e zgjedhur zbulimin e gjuhës. Kjo është si ajo mendoj për të punuar. Dhe nëse ju hiqni atë dhe të shohim preview përsëri atëherë ajo përsëri do të zbulojë gjuhën dhe për të shtuar lang BBCode. Kjo është siç duhet të jetë. Sepse preview bën të njëjtat gjëra si submit, vetëm Withour shpëtuar atë në bazën e të dhënave. Pra, yo keni për të parë gjë saktësisht e njëjtë e cila do të futet në bazën e të dhënave kur ju dërgojë atë.
Ju lutem tregoni bën këtë çështje ekziston dhe unë u kontrolluar atë të gabuar, ose ajo është si ne projektuar atë?
Çdo aluzion se si për të riprodhuar atë?
Fundit edituar nga vBET; 10-06-10 në 22:42.
Asnjë përgjigje. Gjithsesi - kemi gjetur diçka që mund të jetë edhe këtë çështje në zonën e postimit. Fikse tashmë - do të përfshihen në publikimin e ardhshëm. Ju lutem na tregoni se do të duket se është çështje tjetër - ne do të rihapet këtë.