I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Rritja e të ardhurat e mia nga 20 $ / ditë deri në 200 $ / ditë

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Default Rritja e të ardhurat e mia nga 20 $ / ditë deri në 200 $ / ditë

Unë duhet të them se im shumë i impresionuar me atë që ka bërë për vBET forumi im.

para se forumi im ishte shumë popullor, megjithatë që nga instalimi i vBet çdo gjë ka shkuar nga fuqia në fuqi

Përmirësimet:

Content indeksuar nga Google = x52 ..
    para se të kisha diçka si 12.000 urls indeksuara në google, tani kam më shumë se 130.000 dhe ende ngjitje!

Gradat Keyword:
    Për shkak të përmbajtjes së rritur google ka kap, renditet e mia kanë dhe të vazhdojë të rritet.

Traffic / Të ardhurat:
    Trokas në efekt nga gjuhë më shumë, më shumë përmbajtje, renditet në rritje ka ndikuar awsome në trafikun e mia e cila ka kthyer forumin tim rreth nga e bërë 20 $ të ardhura ditore deri në një mesatare prej rreth $ 100 deri edhe disa ditë të goditur 200 $ në ditë ardhurave.

Unë do të rekomandojë këtë për të gjithë serioze në lidhje me forumin e tyre dhe unë sigurisht që do të jetë blerjen e licencave të mëtejshme për të instaluar në forumet e mi të tjerë.

Negative vetëm ime për addon është se në një forum të madhe ajo mund të jetë CPU intensive, sidomos vbenterprisetranslator_seo.php

Pra, në qoftë se mund të jetë i optimizuar më tej, atëherë do të isha një njeri i lumtur,
    Megjithatë CPU se ajo nuk e përdorur është e parëndësishme për të se sa kjo do të dëbojë forum tuaj përpara.
    Fundit edituar nga contemptx; 18-05-1021:52.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    34

Lidhje Site, ju lutem.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Lidhje ju lutem?!?

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Unë kërkoj falje për vonesën në përgjigje, janë larguar për disa javë.
    faqe në fjalë është: Card Sharing CardSharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    38

Quote Postimi origjinal është bërë nga contemptx View Post
    Unë kërkoj falje për vonesën në përgjigje, janë larguar për disa javë.
    faqe në fjalë është: Card Sharing CardSharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox
    Site juaj është duke treguar një mesazh zënë për orën e fundit

Çfarë mod ju përdorni për të bllokohet nga mysafirët, kur ngarkesa është e lartë?

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    19

Në përvojën time, nuk është e lehtë për të fituar (adsense) para nëpërmjet forum.
    Janë njolla Adsense tuaj shpallje duke CTR të lartë?

Junior Member nectons's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Vend
    Πειραιάς
    Postime
    10

Text automatically translated from: Greek to: Albanian
    Translated text
    Të vërtetë të mirë. Bravo për zhvilluesit. Unë ndoshta do të instalojë atë përsëri!

Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

mirëpritur tuaj

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments