Unë duhet të them se im shumë i impresionuar me atë që ka bërë për vBET forumi im.
para se forumi im ishte shumë popullor, megjithatë që nga instalimi i vBet çdo gjë ka shkuar nga fuqia në fuqi
Përmirësimet:
Content indeksuar nga Google = x52 ..
para se të kisha diçka si 12.000 urls indeksuara në google, tani kam më shumë se 130.000 dhe ende ngjitje!
Gradat Keyword:
Për shkak të përmbajtjes së rritur google ka kap, renditet e mia kanë dhe të vazhdojë të rritet.
Traffic / Të ardhurat:
Trokas në efekt nga gjuhë më shumë, më shumë përmbajtje, renditet në rritje ka ndikuar awsome në trafikun e mia e cila ka kthyer forumin tim rreth nga e bërë 20 $ të ardhura ditore deri në një mesatare prej rreth $ 100 deri edhe disa ditë të goditur 200 $ në ditë ardhurave.
Unë do të rekomandojë këtë për të gjithë serioze në lidhje me forumin e tyre dhe unë sigurisht që do të jetë blerjen e licencave të mëtejshme për të instaluar në forumet e mi të tjerë.
Negative vetëm ime për addon është se në një forum të madhe ajo mund të jetë CPU intensive, sidomos vbenterprisetranslator_seo.php
Pra, në qoftë se mund të jetë i optimizuar më tej, atëherë do të isha një njeri i lumtur,
Megjithatë CPU se ajo nuk e përdorur është e parëndësishme për të se sa kjo do të dëbojë forum tuaj përpara.