I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Unë nuk e di këtë mod. A mund të përshkruani se si ajo është duke punuar? A ka atë të vetë subdirectory në URL? A ai gjeneron prodhimit pa përdorur e global_complete lidh (thjesht shtyp atë të prodhimit)? Mund të më jepni URL e saktë ku unë mund të shoh atë në veprim?
Gjithashtu ju lutem tregoni atë që ju tashmë ishte duke u përpjekur për të bërë për të integruar këtë? A keni përdorur ndonjë formë lë të kuptohet se këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Cilat?
OK - Unë po të shoh se kjo mod është duke përdorur global_ plotë - unë isha gabim duke thënë se nuk është ndoshta për shkak të 'vbet_flag' çështje. Unë e shoh këtë çështje dhe unë shoh se lidhjet janë shkëputur pas përkthimit të parë - ata janë duke filluar nga '. " (Dot) - pa www. Ju lutemi PM mua qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP - Unë do të kontrollojë këtë çështje dhe të korrigjuar atë.
Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.
Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.