I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Integrimi vBET me vbMediaWiki

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Default Integrimi vBET me vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Fundit edituar nga trevis; 12-05-1016:37.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë nuk e di këtë mod. A mund të përshkruani se si ajo është duke punuar? A ka atë të vetë subdirectory në URL? A ai gjeneron prodhimit pa përdorur e global_complete lidh (thjesht shtyp atë të prodhimit)? Mund të më jepni URL e saktë ku unë mund të shoh atë në veprim?

Gjithashtu ju lutem tregoni atë që ju tashmë ishte duke u përpjekur për të bërë për të integruar këtë? A keni përdorur ndonjë formë lë të kuptohet se këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Cilat?

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Unë nuk e di këtë mod. A mund të përshkruani se si ajo është duke punuar?
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - Forumi vBulletin.org

A ka atë të vetë subdirectory në URL?
    Po.
    mandela.org -> Forum Main
    mandela.org / wiki -> MediaWiki (me integrimin vbMediaWiki)

A ai gjeneron prodhimit pa përdorur e global_complete lidh (thjesht shtyp atë të prodhimit)?
    Unë e di ... Unë mund të shoh tekstin e saktë në gjuhën e parë.

Mund të më jepni URL e saktë ku unë mund të shoh atë në veprim?
    mandela.org / wiki dhe zgjedhin dy gjuhë

Gjithashtu ju lutem tregoni atë që ju tashmë ishte duke u përpjekur për të bërë për të integruar këtë?
    N / A

A keni përdorur ndonjë formë lë të kuptohet se këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Cilat?
    Unë do të

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Text automatically translated from: Portuguese to: Albanian
    Translated text
    Përshëndetje Michal,

Kam lexuar dhe u përpoq, por nuk mund të vihet edhe flamujt në "navbar" :-( MediaWiki

A ka ndonjë mundësi që ju (me të gjitha njohuritë e tij të gjerë) për të ndihmuar në integrimin e MediaWiki me vBulletin (vbMediaWiki duke përdorur si një urë)?

Nëse ju nuk dini ose nuk e kanë parë këtë mod krijon një e vetme-shenjë-në për vBulletin dhe MediaWiki, dhe të lënë me të njëjtën pamje MediaWiki për vBulletin. Dhe MediaWiki është një mjet për krijimin bashkëpunuese të përmbajtjes, është përdorur si bazë për projektin Wikipedia.

Ideja është që përdoruesit e forumit mund të kontribuojnë materiale në wiki në çdo gjuhë, si në forum. Nëse kjo ndërveprim nuk është e mundur për momentin, vetëm që të ketë vBET duke ecur me këtë mod më ka ndihmuar shumë.

I presin kthimin tuaj.

Urimet më të mira,
    Rafael TREVISAN.
    Original text
    Fundit edituar nga trevis; 13-05-1000:11.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - Unë po të shoh se kjo mod është duke përdorur global_ plotë - unë isha gabim duke thënë se nuk është ndoshta për shkak të 'vbet_flag' çështje. Unë e shoh këtë çështje dhe unë shoh se lidhjet janë shkëputur pas përkthimit të parë - ata janë duke filluar nga '. " (Dot) - pa www. Ju lutemi PM mua qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP - Unë do të kontrollojë këtë çështje dhe të korrigjuar atë.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Translated text
    VbMediaWiki mundësitë e vetme janë këto:
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.
    Translated text
    Më besoni, unë jam siguruar akses përmes FTP. Unë jam ndarë zonat e përdoruesve të tjerë për ju për të ndarë këtë qasje. Dhe kjo krijoi një përdorues admin për ju në web faqen time vBulletin.

[] S,
    Rafael.
    Original text

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •