Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Fundit edituar nga trevis; 12-05-10 në 16:37.
Unë nuk e di këtë mod. A mund të përshkruani se si ajo është duke punuar? A ka atë të vetë subdirectory në URL? A ai gjeneron prodhimit pa përdorur e global_complete lidh (thjesht shtyp atë të prodhimit)? Mund të më jepni URL e saktë ku unë mund të shoh atë në veprim?
Gjithashtu ju lutem tregoni atë që ju tashmë ishte duke u përpjekur për të bërë për të integruar këtë? A keni përdorur ndonjë formë lë të kuptohet se këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Cilat?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - Forumi vBulletin.org
Po.
mandela.org -> Forum Main
mandela.org / wiki -> MediaWiki (me integrimin vbMediaWiki)
Unë e di ... Unë mund të shoh tekstin e saktë në gjuhën e parë.
mandela.org / wiki dhe zgjedhin dy gjuhë
N / A
Unë do të
Fundit edituar nga trevis; 13-05-10 në 00:11.
OK - Unë po të shoh se kjo mod është duke përdorur global_ plotë - unë isha gabim duke thënë se nuk është ndoshta për shkak të 'vbet_flag' çështje. Unë e shoh këtë çështje dhe unë shoh se lidhjet janë shkëputur pas përkthimit të parë - ata janë duke filluar nga '. " (Dot) - pa www. Ju lutemi PM mua qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP - Unë do të kontrollojë këtë çështje dhe të korrigjuar atë.
Për fat të keq këto mundësi na japin asgjë. Në këtë moment ne jemi të vetëdijshëm të çështjes, por e di nuk ka arsye. Për diagnozë të plotë dhe korrigjimi ne kemi nevojë për qasje në forum tuaj.