I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: vBET 3.3.3 lëshuar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vBET 3.3.3 lëshuar

Përshëndetje

Pra, ajo është edhe koha për përdoruesit vB3.x për të marrë vBET më të mirë. Kjo është kryesisht ndreqim bug lirimin e + disa templates ndryshime në bazë të lë të kuptohet se Google (images dimensionet shtuar). Hollësi më poshtë.

New:
    • Parsing Global langtitle - tani të gjitha langtitle bbcodes të përfshira në prodhim duhet të parsed. Previous nuk ishte çështje me integrimeve. Ende në rastin e Ajax mund të ndodhë se disa langtitle do të lihet, por goditje në qoftë se ajo është përdorur xml_print_output pastaj edhe në rezultatet e Ajax do të jetë parsed.

Templates ndryshua:
    • vbenterprisetranslator_flag
    • vbenterprisetranslator_inpost_translate
    • vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin

Bugs korrigjohen:
    • Re-shifroj të gjitha të dhënat post nga pikëpamjet e përkthyer për të mos utf-8 forume
    • Headers për përkthyer kanale RSS
    • Bug korrigjohet për vBAdvanced CMPS integrimin
    • Query string për lighttpd
    • Flamuri për mosplotësim gjuhën përdorues në editor
    • Ditore / javore digests për përdoruesit Muslimanët
    • Lidhjet me karaktere të veçanta si + apo '
    • Pastruar zonën nga nuk e përkthyer email
    Fundit edituar nga vBET; 08-05-1022:47.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Faleminderit për lirimin. Unë jam shumë i lumtur të shoh se e-mail bug comment është fikse, dhe se Kodi langtitle tani do të jetë gjithmonë parsed.

Upgrade ime ishte mjaft e suksesshme. Pasi bug mbetet në 3.3.3 që ishte edhe në 3.3.2: http://www.vbenterprisetranslator.co...ange-code.html

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •