Ne jemi të vetëdijshëm për këtë dhe në këtë moment ajo nuk është konsideruar si një të metë, por tipar (edhe në të tjera fjalë të metash në xhaketë e bukur ).
Ju lutem më lejoni të shpjegoj. Çfarë ju janë shkruar në lidhje është që në disa blloqe CMS si pjesë 'Postimet e fundit Forumi "të tekstit nuk është përkthyer në gjuhën origjinale. Në fakt ajo nuk është përkthyer në të gjitha saktë, sepse teksti shfaqet në bllok të tillë është pa ndonjë BBCode. vB thjesht lejon që të shpëtoj të BBCodes pa ekzekutimin e tij. Dhe kjo është arsyeja pse ju të shihni këtë tekst si nuk janë të përkthyera.
Në disa gjuhë (si japoneze), ju mund të shihni se teksti është "përkthyer", sepse vërtetë ajo është përkthyer gjithmonë, por pa BBCode është përkthyer si ai ishte në gjuhën tuaj forum origjinale. Pra, Google merr dmth tekst në portugalisht, por vBET tha se ajo është në gjuhën tjetër (default forum), sepse vB hequr info për gjuhën e vërtetë. Pra, Google merr hutuar dhe ndonjëherë kthehet thjesht tekst të njëjta dhe nganjëherë përpiqen ta përkthejë atë me rezultat shumë të varfër.
BBCODEs Jo lëvizshëm
Ne i lëshojmë këtë propozim mbi 2 muaj më parë dhe ende nuk merrni përgjigje në të gjitha ...
Pra, duke supozuar - nuk varet nga ne dhe kjo është arsyeja pse ne e konsiderojmë atë si jo të shfaqë një bug. Për sa kohë që do të lejojë vBulleitn vetëm për të hequr bbcodes pa parsing se ne nuk mund të ndihmojë. vBET mesazh shenjë të përshtatshme dhe i dha logjikën për të përkthyer, por vBulletin vetëm zgjedh në disa vende të injorojë atë. Ju mund të ndihmoni duke shkruar zërin tuaj në fije tonë - ndoshta ekipi vB do ta konsiderojë këtë propozim atëherë.
Na vjen keq unë nuk mund të ndihmojnë këtu Shpresoj se ju e kuptoni gjendjen tonë në këtë çështje.
Kjo do të kërkojë për të gjetur funksionin vB që heq BBCode, kontrolloni ka lang apo langtitle BBCode ekziston në tekstin e dhëna dhe në rast të tillë të kërkojë dosjen vBET me bbcodes dhe funksionin e përdorimit të përshtatshme për të kuptoj atë (ata janë gati tani).
Unë nuk e ka bërë atë, sepse ne duam të mbajnë instalimin vBET / përditësime aq e lehtë të jetë e mundur, por natyrisht, nëse ju vërtet doni ta bëni këtë atëherë ju lutem më lejoni të dini - Unë do ta provuar atë dhe ju jap kodin gati. Ju lutem vini re se ai do të kërkojë për të bërë këtë çdo herë që do update vBulletin - sepse ju do të shkel ndryshimet tuaja. Pra, - të vazhdojë?
Fundit edituar nga vBET; 07-05-10 në 19:22.
Më poshtë është zgjidhje shumë e shpejtë për ata që nuk duan të ndryshojnë fotografi vBulletin. Ju lutem vini re se kjo zgjidhje nuk është i përsosur, por do të ju jap tekstin në përkthimin e duhur. Çështja nuk është e përsosur, sepse kjo do të jetë përkthyer dy herë - herën e parë kur bbcodes do të hiqen, koha kur tërë faqen 2 është përkthyer.
Zgjidhje të shpejtë:
1. Edit fotografi / Përfshin / functions.php
2. Gjej të:
3. Vendos PAS:PHP Code:
function strip_bbcode($message, $stripquotes = false, $fast_and_dirty = false, $showlinks = true, $stripimg = false)
{
PHP Code:
if (false !== strpos($message, '[/lang]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
$message = vbet_parseOnlyLang($message, true);
}
OK - e shoh. Duket se ne duhet të kujtojmë se çfarë është gjuha, të lejojë të hequr të gjitha tags ekzistuese, dhe në fund përktheni. Kjo gjëra të çuditshme janë, sepse bbcodes u përkthye dhe pasi që ato nuk janë aty ku hequr. Unë do të punojnë për këtë.
Ju lutem tregoni ju mund të prisni pak me këtë - për javën e ardhshme. Ajo duket si detyrë e përkryer për anëtarit tonë të ri. Bee ftohtë - ne do të verifikojë zgjidhje para se të botojë atë. Pra, - është në rregull për të dhënë zgjidhje në javën e ardhshme?