I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Compression error!

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Compression error!

Unë mendoj se çdo gjë është e instaluar si duhet, por kur kjo është e mundur, ta gjej këtë gabim në faqën time:

Content Encoding Error
    Faqja jeni duke u përpjekur për të parë nuk mund të tregohet, sepse ai përdor një formë të pavlefshme apo pa mbështetje të compression.
    * Ju lutemi të kontaktoni pronarët e internetit për të informuar ata për këtë problem.

Ju lutem ndihmë!

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Gjithashtu, edhe me produktin me aftësi të kufizuara, faqen time portal është tani vetëm një faqe bosh.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse keni problem me vBET me aftësi të kufizuara nuk është faji vBET.
    Ju lutem vini re se nëse jeni ufing Muslimanët dhe të vBET me aftësi të kufizuara nga CP Admin atëherë nuk është me aftësi të kufizuara vBET ende - sepse tou janë ende Përcjellin të vBET në htaccess dhe ende përdorin funksionet vbet në 2 fotografi ndryshuar për Muslimanët..

Së pari ne duhet të përcaktuar nuk është faji vBET. Ju lutemi sigurohuni që vBET është dissabled completly. Nëse po dhe çështja ende ndodh atëherë vBET nuk është shkaku.

A jeni duke përdorur Muslimanët? Cili është statusi kur vBET është me aftësi të kufizuara completly (Admin CP në rregullat e htaccess + + revokojë ndryshimet në Muslimanët)?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Kur krejtësisht të paaftë, si ju përshkruar më sipër gjithashtu (I konvertuar të gjitha ndryshimet), atëherë gjithçka është kthyer në normale.
    Po I use Muslimanët. Kur kam mundësuar këtë marr gabim "Compression", dhe faqen time Portal është një faqe bosh.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu - ne jemi të sigurt tani se ajo është e lidhur me vBET. Çështja juaj nuk është një standard - kështu që unë do të doja t'ju pyesja për mods të tjera të cilat ju jeni duke përdorur. A ju keni disa mod per compression?

Next aluzion për faqe bosh - ju lutem sigurohuni që ju keni instaluar PHP module: curl dhe ICONV (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Ju lutem tregoni a keni përdorur përkthimin lidhje SEO? A keni të shtoni rregullat vBET për të. Htaccess? Nëse po - ajo që është URL juaj forum? - E bën atë të përdorur nën-directory në URL (në rast se këto rregulla duhet të modifikohet siç është përshkruar në udhëzimet e)?

Ju lutemi të bëjë kopje të të gjitha dosjet të cilat ju do të ndryshojë gjatë instalimit dhe të integrimit, dhe të instaloni produktit në tërësi përsëri nga lypur. Ju lutemi sigurohuni që ju udhëzime ugar saktësisht. Nëse ju doni që ne të instalimit të bëra për ju ju mund të bleni shërbimin e instalimit për 30 $: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

O njeri jeez **********. unë do të paguajnë për instalimin tani. Unë vetëm dua të di e parë kur kjo do të bëhet ju lutem. Sepse unë nuk mund të përballojë që të ketë bosh time portal. Faleminderit për përgjigjen tuaj të shpejtë. I appreciate it.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi PM apo detaje mail qasje kështu që ne do të jetë në gjendje të bëjë bërë instalimin.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •