Unë jam duke çështje, ndërsa duke marrë backups e faqes, backups janë nga koha e ndoshta për shkak të bazës së të dhënave të mëdha shumica e të dhënave është krijuar nga cache vbet, se si unë mund të hiqni cache fuqi?
Unë jam duke çështje, ndërsa duke marrë backups e faqes, backups janë nga koha e ndoshta për shkak të bazës së të dhënave të mëdha shumica e të dhënave është krijuar nga cache vbet, se si unë mund të hiqni cache fuqi?
Në këtë moment për të bërë këtë ju duhet të:
1. Vendosur përkohësisht cache TTL për 1
2. Vendosur përkohësisht strategji për pastrimin e fundit
3. Go to detyrë të planifikuar dhe me dorë të shkaktojë detyrë cleating cache
4. Set mbrapa cache settings tuaj
Ju lutemi vini re se ne kemi planifikuar zbatimi i cache skedar i cili nuk do të ketë çështje të tilla.
vBet,
Mund të jetë nëse ju flisni me njerëz nga DragonByte Tech Forums ata mund të ju ndihmojë për të përdorur VBOptimise ndërsa backend për të ruajtur vbet depo.
Ata tashmë mbështesin
FileCache
MemCache
Xcache
APC
EAcceletator
Wincache
provoni flisni me Deceptor Unë me të vërtetë mendoj se ai mund të punojë me ju për ta kthyer vbet më të shpejtë.
Ju lutem jepni vboptimise një provoni dhe të gjithë mund të jenë të lumtur
Thanks,
Ne jemi duke planifikuar për të mbështetur cache file dhe motorët e gatshme cache Ky është hapi ynë i ardhshëm. Javën e ardhshme ne do të mirëpresim të reja anëtare e ekipit dhe gjërat do të shkojnë më të shpejtë
Ne do të mbajë në mendje mesazhin tuaj dhe përdorni atë femër të fillojmë ndryshime cache
Vetëm për të rinovuar this thread. Në këtë moment vBET mbështet booth cache pastrimi: automatik dhe manual.
Gjithashtu ne tashmë mbështetjen cache memorie për disa motorë: Memcache, APC, XCache, eAccelerator dhe kjo është lehtë për të shtuar mbështetjen për të reja