I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: cache forcë të qartë

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Red face cache forcë të qartë

Unë jam duke çështje, ndërsa duke marrë backups e faqes, backups janë nga koha e ndoshta për shkak të bazës së të dhënave të mëdha shumica e të dhënave është krijuar nga cache vbet, se si unë mund të hiqni cache fuqi?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment për të bërë këtë ju duhet të:
    1. Vendosur përkohësisht cache TTL për 1
    2. Vendosur përkohësisht strategji për pastrimin e fundit
    3. Go to detyrë të planifikuar dhe me dorë të shkaktojë detyrë cleating cache
    4. Set mbrapa cache settings tuaj

Ju lutemi vini re se ne kemi planifikuar zbatimi i cache skedar i cili nuk do të ketë çështje të tilla.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

vBet,

Mund të jetë nëse ju flisni me njerëz nga DragonByte Tech Forums ata mund të ju ndihmojë për të përdorur VBOptimise ndërsa backend për të ruajtur vbet depo.

Ata tashmë mbështesin

FileCache
    MemCache
    Xcache
    APC
    EAcceletator
    Wincache

provoni flisni me Deceptor Unë me të vërtetë mendoj se ai mund të punojë me ju për ta kthyer vbet më të shpejtë.

Ju lutem jepni vboptimise një provoni dhe të gjithë mund të jenë të lumtur

Thanks,

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne jemi duke planifikuar për të mbështetur cache file dhe motorët e gatshme cache Ky është hapi ynë i ardhshëm. Javën e ardhshme ne do të mirëpresim të reja anëtare e ekipit dhe gjërat do të shkojnë më të shpejtë
    Ne do të mbajë në mendje mesazhin tuaj dhe përdorni atë femër të fillojmë ndryshime cache

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Vetëm për të rinovuar this thread. Në këtë moment vBET mbështet booth cache pastrimi: automatik dhe manual.

Gjithashtu ne tashmë mbështetjen cache memorie për disa motorë: Memcache, APC, XCache, eAccelerator dhe kjo është lehtë për të shtuar mbështetjen për të reja

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •