Ok, nga rruga, e mirë për të dëgjuar ju jeni duke konfirmuar se të dy linja do të zhvillohet më tej, dhe 3.x nuk do të jetë vetëm faza pas lirimit të 4.x![]()
Ok, nga rruga, e mirë për të dëgjuar ju jeni duke konfirmuar se të dy linja do të zhvillohet më tej, dhe 3.x nuk do të jetë vetëm faza pas lirimit të 4.x![]()
bëjnë të thjeshtë, shtoni një buton për të përkthyer të gjitha forumet dhe pastaj cache atë, thats thjeshtë.
Jo aq e thjeshtë. Për shkak se Google nuk lejon që të cache për më shumë se 15 ditë. Dhe është 100% vBET Google compatible. Pas 15 ditësh përkthime mund të jenë të ndryshme (ndryshimet Google algorthigms e saj dhe të bëjë përkthime të mirë dhe më të mirë), - në rastin e temat e nuk ka problame, sepse temat URL kanë përfshirë id. Në rast të forumeve (kategori) - ka një problem - nuk ka id përfshirë. Pra, nëse përkthimi do hange ju nuk do të merrni 301 përcjellëse - lidhjet tuaja në hyrje do të jetë vetëm thyer. Kjo është çështja këtu.
nuk është e mundshme të saj për të përcjellim të gjitha URL përgjithmonë, harrojmë atë, ajo do të përdorë në burime shumë më të sistemit në forume të mëdha dhe në qoftë se ndryshimi URLs shpesh!
rrugën e saj të vetëm, të përkthejnë atë, ta ndryshojë atë, dhe të harrojmë atë. Kjo është Google pajtueshme, sepse ju nuk cache tekste, ju vetëm cache një fjalë, askush nuk mund të vëreni.
mënyrë tjetër do të jetë duke përdorur id
Fundit edituar nga wowglider.de; 06-07-10 në 00:07.
TOS Google nuk thotë në lidhje me tekstin apo caching fjalë - ajo thotë se rreth caching përkthimi rezultatet e Google. Ju lutem vini re se ne nuk do të mbështesë të thyejnë TOS Google edhe në qoftë se është e vështirë për të zbuluar. Ju mund të gjeni sugjerimet tona se si mund të bëhet në fillim të këtij diskutimi. Nëse doni të sugjeroj disa - ju lutem xhiruar![]()
Youre ndihmuar Indexing Google Webfaqe e më shumë në gjuhë të ndryshme, ju jeni duke ndihmuar Google!
Po - e bëjmë. Ne e bëjmë atë anyway - me URL forum përkthyer apo jo. Por thyer TOS Google nuk mund të consiered si të dobishme nga Google
Ju lutemi vini re se e gjithë çështja është se si Muslimanët gjeneron forma links - pa ID. Ne mbështesim lidhje përkthim forum pa asnjë problem në vBulletin 4 - sepse vBulletin 4 kanë lidhje vet SEO, e cila gjeneron me ID për forume. Thanks që edhe në qoftë se pas përkthimit të cache skuqur do të ndryshojnë, nuk do të ketë çështje me lidhje të thyer - në sajë të ID të përfshira në linkun vBulletin thjesht do të çmendur 301 përcjellëse. Pra, lidhjet e jashtme do të punojë, dhe faqet e indeksuara gjithashtu tashmë nuk do të zhduket, por vetëm Wil të reinexed nën URL të reja.
Çështja këtu është e tërë beause e zgjidhjes dobët Muslimanët për lidhje forum dhe TOS Google.