I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 21

Thread: Translations dropdown në cms / blogs

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    15

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Në zgjidhje të përshkruar ju duhet të keni vendosur vendin e porosi për flamujt!

Të ketë atë që punojnë në të gjitha konfigurimin e vetëm të bëjë të zëvendësojë këtë:
    PHP Code:
    if ('cu' != $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']) {
    $template_hook[$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']] .= $vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
    } else {
    vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));

Për këtë:
    PHP Code:
    if ('cu' != $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']) {
    $template_hook[$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']] .= $vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
    } else {
    vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));
    }         
    vB_Template::preRegister('vbcms_navbar_link', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));  
    vB_Template::preRegister('blog_navbar_link', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown)); 
    Pra, me fjalë të tjera - të vënë linja 2 tuaj shtesë vetëm 1 vijë më të ulët (pas "}").

Gjithashtu unë shoh se në template të vendosni {VB: vbenterprisetranslatorflagsdropdown papërpunuara} brenda në qoftë se klauzolë - 1 vënë atë linjë të ulët. Kjo do t'ju japë:
    Code:
    <vb:if condition="$vboptions['selectednavtab'] == 'vbblog'">
    <li class="selected">
    	<a class="navtab" href="blog.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase blogs}</a>
    	<ul class="floatcontainer">
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_start}
    		<vb:if condition="$show['canpostitems']">
    			<li><a href="{vb:link blog, {vb:raw bbuserinfo}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:rawphrase your_blog}</a></li>
    		</vb:if>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_your_blog}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=list">{vb:rawphrase recent_entries}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_recent_entries}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=list&amp;blogtype=best">{vb:rawphrase best_blog_entries}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_best_entries}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=bloglist">{vb:rawphrase blog_list}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_blog_list}
    		<vb:if condition="$show['canpostitems']">
    			<li><a href="blog_usercp.php?{vb:raw session.sessionurl}do=editprofile">{vb:rawphrase blog_options}</a></li>
    {vb:raw vbenterprisetranslatorflagsdropdown}
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_end}
    	</ul>
    </li>
    <vb:else />
    	<li><a class="navtab" href="blog.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase blogs}</a></li>
    sigurt më poshtë, nëse kodi mund të jetë, ndërsa kopjimi këtu e tij i humbi të

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga anand View Post
    sigurt më poshtë, nëse kodi mund të jetë, ndërsa kopjimi këtu e tij i humbi të
    Pra, nuk është një çështje me faqe bosh ose kodin e dhënë është duke punuar?

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    15

kodin e dhënë nuk është duke punuar

Pra, nuk është një çështje me faqe bosh ose kodin e dhënë është duke punuar?

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    15

ende në pritje për përgjigjet tuaja?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

ende në pritje për përgjigjet tuaja?
    Na vjen keq - duhet të humbasë aksidentalisht mesazhin e tij. Ju lutemi të qasjes PM dhe unë do të kontrollojë dhe të saktë atë në vend.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Done. Ju lutem vini re që i japin udhëzime janë të sakta - ju nuk e keni bërë ndryshime për dosjen lidh

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    15

Done. Ju lutem vini re që i japin udhëzime janë të sakta - ju nuk e keni bërë ndryshime për dosjen lidh
    Thanks for the fix

Po i shtuar kodin e grepa, por hequr më vonë pasi që më dha faqe të bardhë bosh dhe gjithashtu theksohet icon përkthimi vjen fundi i navbar në blog / cms ne duam në fillim të navbar?

Gjithashtu ju mund ta provoni veten të problemit navbar fund veten tani që ju keni login dhe fjalëkalimet me ju

Thanks
    Anand

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Thanks for the fix

Po i shtuar kodin e grepa, por hequr më vonë pasi që më dha faqe të bardhë bosh dhe gjithashtu theksohet icon përkthimi vjen fundi i navbar në blog / cms ne duam në fillim të navbar?

Gjithashtu ju mund ta provoni veten të problemit navbar fund veten tani që ju keni login dhe fjalëkalimet me ju

Thanks
    Anand
    Të ketë atë në fillim vetëm edit template të përshtatshme dhe vendin ndryshimin e ndryshueshme vBET për drop-down menu.

Kam shkruar se ju PM navbar Çështja në fund është shkaktuar nga disa mod tjera të cilat përmbajtja kopje të tërë të $ Template_hook ['navbar_end'] navbar.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Mundësitë e shtimit të konfigurimit për drop down menu në CMS dhe BLOG navbar - do të përfshihen në 4.2.2

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Text automatically translated from: Portuguese to: Albanian
    Translated text
    Ju gjithashtu mund të përfshijë "navbar" në MediaWiki?
    Original text

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •