I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Mbështetje për Blogim

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Default Mbështetje për Blogim

Ne kemi v3.x dhe Blogging. Blogging nuk duket të jetë mbështetur, jam i humbur diçka?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju nuk jeni të humbur asgjë - kjo është e vërtetë - Blogging nuk është i mbështetur nga vBET më vB3.x (kjo është nën vB4, edhe me CMS)

MË SHUMË - ne duam të mbështesim atë, por në këtë moment nuk kemi mundësi për të bërë atë. Kjo për shkak vB rënë zyrtarisht çështjen Blogging për vB3.x dhe ne nuk do të marrë licencë edhe për testim, edhe në qoftë se ne duam të paguani për të.

Këtu ju mund të shihni detajet e diskutimit ne forum zyrtare vBulletin:
    vBulletin Forumi

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ju nuk jeni të humbur asgjë - kjo është e vërtetë - Blogging nuk është i mbështetur nga vBET më vB3.x (kjo është nën vB4, edhe me CMS)

MË SHUMË - ne duam të mbështesim atë, por në këtë moment nuk kemi mundësi për të bërë atë. Kjo për shkak vB rënë zyrtarisht çështjen Blogging për vB3.x dhe ne nuk do të marrë licencë edhe për testim, edhe në qoftë se ne duam të paguani për të.

Këtu ju mund të shihni detajet e diskutimit ne forum zyrtare vBulletin:
    vBulletin Forumi
    Zhgënjyese, por unë me siguri kuptoj pozicionin tuaj. Ne duhet të kemi blerë Blogging në fund bisht të mbështetjes për V3.8 (shtator, 2009).

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ende blogs faqet duhet të përkthehet vetëm si çdo faqe të tjera vB (nëse lidh global_complete është përdorur atje). Ne thjesht nuk mund të japë mbështetje të plotë në shumë gjuhë (në mënyrë mesazhe nuk mund të shkruhen në gjuhë të ndryshme ka).

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ende blogs faqet duhet të përkthehet vetëm si çdo faqe të tjera vB (nëse lidh global_complete është përdorur atje). Ne thjesht nuk mund të japë mbështetje të plotë në shumë gjuhë (në mënyrë mesazhe nuk mund të shkruhen në gjuhë të ndryshme ka).
    Kuptuar, dhe ju falenderoj për përgjigjen tuaj të menjëhershme të një pyetje që ka qenë ndoshta kërkuar mbi dhe mbi :-) (Unë u përpoqa një kërkim) LOL.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •