Ju lutemi të monitoruar serverin tuaj në CPU dhe përdorimin e kujtesës fushë dhe të përcaktuar se cila e burimeve është e nevojshme.
Ju lutem mos harroni rreth disabling disa gjuhë nëse serveri juaj nuk mund të bëjë atë me të gjithë (të fillojë me pak, dhe të shtoni më shumë nga koha në kohë, nëse serveri e mban atë).
Gjithashtu - Unë po të shoh në database tonë që nuk keni shkarkuar ndonjë vBET sipas licencës tuaj. Si mund të dini që serveri juaj nuk është e mjaftueshme për vBET? ...
Unë jam shumë i keq - është gabimi im. I kontrolluar database tonë ku ne shohim që dosjet u shkarkuar nga klientët tanë. Tani për tani unë kontrolluar rendin tuaj dhe e shoh se ju keni blerë shërbimin e instalimit - kjo është arsyeja pse unë nuk pashë asnjë shkarkuar skedarin.
Edhe një herë - shumë keq. Unë u kontrolluar atë për të parë se çfarë është URL juaj forum dhe cilin version të vBET jeni running.
Mund të ju lutem dërgoni URL juaj forum dhe tregoni cilin version vBET ju do të vrapojnë.
Fundit edituar nga vBET; 22-04-10 në 20:35.
Pika lidhje nuk janë përfundimisht diçka normale në të gjitha.
Në cilin nivel të keni lidhje çështje? Në mes të serverit tuaj të shfletuesit? Në mes të serverit tuaj dhe Google? Midis vB dhe MySQL?
Çfarë është shpejtësia e përkthimit? Ju lutem na dërgoni URL juaj forum?
Ne do të ju ndihmojë me kënaqësi. Për ta bërë që ne kemi nevojë më shumë informacion. Ju lutemi të përgjigjen në pyetjet e mia të fundit. Gjithashtu cilin version të vBET jeni duke përdorur?
Unë shoh se përkthimet janë mjaft të shpejtë. Ende ...
Tani unë mund përfundimisht të ju them se ju jeni të humbur shumë i punës, sepse ju keni një nderim të dyfishtë përcjellëse, të cilat tashmë janë eliminuar në më të ri vBET version. Ju lutem update të ri vBET version dhe të bëjë vBSEO integrimit përsëri (këtu ju keni detaje të reja të integrimit hapa: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Nëse ju nuk ndiheni mirë në të reja dhe integrimeve, ne mund të bëjmë për ju - duhet vetëm yo blerë tonë përmirësimin e shërbimit.
Një gjë më shumë - Unë shoh se ju keni problem serioz me URLs përkthyer. Ne serverin tuaj nuk janë duke punuar lidhjet që kanë letra të veçanta.
Dmth: kjo në polonisht është duke punuar për shkak se nuk kanë letra të veçanta:
Nowa definicja magnetyzm
Dhe kjo e ka letra të veçanta (AZ) dhe ajo nuk është duke punuar:
Szkoły - Forum Tags przez Zoints
Kjo është shumë e rëndësishme - tani gjuhë si arabe apo Japanese (dhe disa të tjerë) nuk janë duke punuar në të gjitha në serverin tuaj, sepse ka vetëm karaktere të veçantë për ata.
Fundit edituar nga vBET; 23-04-10 në 03:11.
Ne nuk mbledhim të dhënat e qasjes nga përdoruesit tanë për qëllime të sigurisë. Gjithashtu ata mund të ndryshohet çdo kohë. Kjo është arsyeja pse ne i kërkojmë çdo herë për qasje të dhënave aktuale.
Urgjent: Ju lutem shikoni informatat tona mail.