I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: Probleme me vBet (Faqet vBadvanced / Blank)

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Default Probleme me vBet (Faqet vBadvanced / Blank)

Ok,

Im kanë disa probleme serioze me të instaloni këtë mod.

Im nuk është një newbie kur është fjala për mods instalimi dhe kam shkruar mods zakon, por kjo ka diçka të thyer.

Unë kam ndjekur udhëzues mbi dhe lexuar nëpër FAQ por nuk mund të të duket për të gjetur se pse web faqen time nuk është më duke punuar si duhet.

Kam instaluar mod mbi cardshare.tv

I kemi setup vBadvanced në rrënjë
    . Htaccess në / root Përcjellin nga jo-www për www

Kam instaluar vbulletin ne / forum

Im gjithashtu drejtimin Muslimanët & sitemap

I redaktuar dosjet dhe. Htaccess siç kërkohet, atëherë vend semmed të jetë duke punuar,

megjithatë unë shkova për të parë një fije dhe unë vetëm të marrë një faqe bosh.

Unë gjithashtu kontrolluar vetëm do të www dhe kam marrë një faqe bosh.
    Unë pastaj në. Htaccess redaktuar në rrënjë /. Htaccess

këtë fikse faqe bosh, megjithatë kur klikuar translate, kjo ka punuar por shtoi në forum url, edhe pse nuk ia thyen asgjë vetëm ajo duket pak e çuditshme?

Unë pastaj aktivizuar flamujt në forum, këto tregojnë gjobë në / forum, por unë kam për të kopjoni dosje imazhe për / root tim dhe për të ndryshuar parametrat me porosi dhe me dorë të shtoni varible për këtë për të treguar në faqen vbadvanced.

në mënyrë që ju mund të shihni im ka disa çështje.
    Unë gjithashtu u përpoq të çaktivizuar plugin për të marrë vendin e punës si duhet, por kështu i njëjtë e tij unë do të të duhet të kthehen dhe të prish redaktimet e mia.

Unë me të vërtetë shpresoj se dikush mund të hedhin dritë mbi çështjet e mi si kam dëgjuar shumë gjëra të mira në lidhje me këtë mod dhe do të vërtet si për të marrë duke e përdorur atë.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

OK,

Pas ngatërresë më shumë unë kam arritur të marrë në faqen e parë (vbadvanced) përkthimin, temat e përkthyer kështu që shumica e çështjeve janë fikse.

Megjithatë e vetmja gjë që edhe pse ende çështje e një të mëdha.

Gjuha e albumit punon si duhet

Por

Nëse ju klikoni përkthejnë në faqen kryesore dhe pastaj kliko forume, ju janë ridrejtuar në faqen kryesore.

Nëse ju jeni në indeksi i forumit dhe ju klikoni translate, ju janë ridrejtuar në faqen kryesore.

Nëse ju jeni në indeksin e forume dhe goto një fije dhe kliko përkthyer, ju janë ridrejtuar në faqen kryesore.

Por Nëse ju klikoni një fije nga Faqen (vbadvanced) se do të përkthehet.

Kjo duhet të jetë një çështje me rrënjë /. Settings htaccess, megjithatë jam përpjekur redaktimi ata, por pastaj unë vetëm të marrë një faqe bosh.
    Fundit edituar nga contemptx; 20-04-1016:57.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Kjo është htaccess. Ime ndodhet në / forum

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Kam harruar të përmend im duke përdorur versionet e mëposhtme:

vBet: 3.3.2 (të blera sot)
    vBulletin: 3.8.0
    Muslimanët: 3.3.0

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Woo hoo! - Fixed.

Ajo zbriti në Settings vBet.

Removed: directory Forum: / forum
    Set: domain Forum kryesore: Card Sharing CardSharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

Tani të gjitha duket të jetë duke gjobë, unë do të monitorojë Sitemaps tim dhe shikoni se si gjërat shkojnë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga contemptx View Post
    Woo hoo! - Fixed.

Ajo zbriti në Settings vBet.

Removed: directory Forum: / forum
    Set: domain Forum kryesore: Card Sharing CardSharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

Tani të gjitha duket të jetë duke gjobë, unë do të monitorojë Sitemaps tim dhe shikoni se si gjërat shkojnë.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Update:

sitemap është zgjeruar nga mbi urls 1.5million, do t'ju bere te ditur se si merr në një herë sitemap paraqitur saj të ardhshëm.

Unë kam vënë re vetëm një përdorues pune, e cila duket pak e çuditshme?

Hello hello! - Card CardSharing Sharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

ai është postuar në anglisht ose kështu duket, por e saj duke treguar atij postimi anglisht jo dhe duke treguar atë përkthyer në anglisht?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga contemptx View Post
    Unë kam vënë re vetëm një përdorues pune, e cila duket pak e çuditshme?

Hello hello! - Card CardSharing Sharing Forum Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

ai është postuar në anglisht ose kështu duket, por e saj duke treguar atij postimi anglisht jo dhe duke treguar atë përkthyer në anglisht?
    Po - nuk ka lang BBCode përdorur gabimisht - vetëm redaktoni shkrimin dhe për të hequr lang BBCode. Shumica e ndoshta kjo happed sepse përdorues kanë gjuhën e gabuar e albumit të vendosura në CP e tij User.

Lutemi kini parasysh se vBET kanë disa mundësi si për të shënuar gjuhën mesazh:
    - Manualisht duke shtuar lang BBCode
    - Automatikisht by default gjuhën përdorues në User CP
    - Automatikisht by zbulimin automatik të gjuhës (ju duhet ta kthejnë atë në në Google seksionin opsionet)

Në forume se ne jemi duke përdorur e fundit, sepse parandalon kundër settings përdorues gabuar. Në këtë strategji çdo herë kur vjen mesazh i ri Google, është pyetur në lidhje me gjuhën dhe vBET shënon automatikisht Gjuhësh dhe (nëse është e sigurtë se mjaft Google - configurable gjithashtu).

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

tip Unë shpresoj që ju të merrni atë me motive nga .. A stafit nuk përgjigjet rreth këtu?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga hotslot View Post
    tip Unë shpresoj që ju të merrni atë me motive nga .. A stafit nuk përgjigjet rreth këtu?
    Ju lutem vini re se produkti ynë është përdorur nga klientët nga e gjithë bota. Ne mund të kemi dallime të mëdha kohore. Nëse doni përgjigje për pyetjen tuaj sapo të hapur çdo fije që ju dëshironi në këtë forum. Thanks

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •