I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 15 e 15

Thread: Probleme me vBet (Faqet vBadvanced / Blank)

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Translator Faqe Hyrëse = OK
    cardshare.tv / sq /

Megjithatë / forum tregon kështu:
    cardshare.tv / tl / forum /

Unë do të preferonte të tregojë si:
    cardshare.tv / forum / sq /

Por unë nuk mund të duket për të punuar se si ta bëni këtë pa thyer diçka.

Gjithashtu kur shikojnë një post të hiqen / forum / tërësisht.

p.sh. cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

dhe kjo shkakton disa imazhe nuk për të shfaqur të saktë.

Nëse ju mund të ndihmoni të korrigjuar këtë ajo do të jetë shumë.

Kam vënë re ju tha diçka për modifiying parë 2 rregullave ... Shembull?

Thanks

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu - që ju keni konfigurimin e gabuar.

Ju lutemi të konfigurosh opsione kryesore të përshtatshme. Set directory forum, domain bosh (nuk ka shkruar që të përdorin atë vetëm kur sub-domains janë përdorur), të përcaktojë rregulla të përshtatshme për htaccess në directory forum (keni shembull këtu.: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Nëse keni probleme dërgoni aktuale tuaj. përmbajtjen htacces dhe unë do t'ju jap një korrigjuar).

http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Ose integrimin vbadvanced. Këtu është lidhja për vbadvanced dinamike: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Vini re që jo të gjitha produktet e integrimit vbadvanced është përkrahur tani - pra ju lutemi të jenë specifike.

Ju lutemi të bëjë pjesën e parë, pastaj të tjerët. Ju nuk do të ketë atë që punojnë në mënyrë tjetër. Baza është: përkthimi forum është duke punuar. Atëherë ju jeni të gatshëm të integrohen pjesët e tjera.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar Pra pyesni, japin statusin aktual dhe kështu me radhë. Nëse ju ndjeheni si më mirë që dikush të bëjë atë për ju - blej dal http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php dhe të bëjmë atë për ju. Para se të mendoni për buing atë - ju lutem vetëm ugar saktësisht të gjitha udhëzimet - ne do të bëjmë vetëm të njëjta, nëse ju bleni shërbim të përmirësuar, do, vetëm ugar manual ...

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Unë kam blerë një përmirësim dhe shpresoj që të dëgjojmë nga ju së shpejti.

Unë u përpoq vendosjen / forum dhe heqjen e domain dhe u përpoq disa mjedise të tjera, por kjo shkaktoi temat kur përkthyer për t'u kthyer në faqen kryesore.

Unë supozoj kjo është për shkak të root /. Htaccess dhe / forum. Htaccess

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga contemptx View Post
    Unë kam blerë një përmirësim dhe shpresoj që të dëgjojmë nga ju së shpejti.

Unë u përpoq vendosjen / forum dhe heqjen e domain dhe u përpoq disa mjedise të tjera, por kjo shkaktoi temat kur përkthyer për t'u kthyer në faqen kryesore.

Unë supozoj kjo është për shkak të root /. Htaccess dhe / forum. Htaccess
    Ne morëm një shërbim të përmirësuar pa përgjigje me të dhënat e qasjes - ne dërgoni mail me e mbetur. Nëse kjo është e juaja ju lutem përgjigje Ne nuk mund të bëhet azhornimi pa qasje

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Zgjidhet Një çështje e gjetur me vBAdvanced integrimin CMPS - zgjidhur gjithashtu dhe zgjidhja do të përfshihen në versionin e mëvonshëm - kështu që do të punojnë pa ndonjë ndryshim.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •